حسین ملاقاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرستان پلدختر در سخنانی با اشاره به اهداف سفر خود به استان لرستان اظهار داشت: بررسی وضعیت کشتی لرستان، شرایط موجود مربیان فعال در دو رشته آزاد و فرنگی و برگزاری کلاسهای توجیهی برای مربیان و کشتیگیران از جمله این اهداف است.
وی با تاکید بر اینکه لرستان خطه ای مملو از استعداد در زمینه رشته ورزشی کشتی است عنوان کرد: کشتی فرنگی این خطه از کشور مدتی دچار افت شد ولی خوشبختانه حرکت های زیربنایی خوبی با تشکیل هیئت جدید کشتی در لرستان انجام شد که این خود گام های مثبتی برای پیشرفت و تعالی کشتی لرستان است.
مدرس و کارشناس انستیتو بین المللی کشتی ایران با تاکید بر برگزاری این گونه کلاس های آموزشی در سطح استانهای کشور بیان داشت: با توجه به تاکید رئیس فدراسیون کشتی و رئیس انستیتو کشتی مبنی بر نگاه ویژه به شهرستانها و همچنین وضعیت کشتی در همه استانها این کلاسها در شهرستانهای مختلف کشور برگزار می شوند.
ملاقاسمی با بیان اینکه در این کلاس ها روی دانش و علم روز کشتی کار می شود، ادامه داد: یکی از برنامه های مهم در برگزاری این کلاس ها توجه ویژه به جوانان علاقه مند به رشته کشتی است.
کارشناس و مدرس انستیتو کشتی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات فنی کشتی گیران و مربیان لرستانی گفت: کشتی گیران استان لرستان و تمام شهرهای کشور با معضل پل سازی و اشکال در نرمشها مواجه هستند و ما سعی می کنیم با احترام به جایگاه این مربیان، مسائل مطرح شده را به صورت منطقی به آنها انتقال دهیم.
ملاقاسمی یادآور شد: پل سازی و استقامت ورزشکاران در هنگامی که در پل هستند، نقش مهمی در تعیین سرنوشت رقابت دارد، لذا کشتی گیران باید با تمرین مناسب استقامت و سرعت خود را در این زمان بیشتر کنند تا بتوانند در هنگامی که از طرف مقابل به پل کشیده می شوند مقاومت کنند.
وی با اشاره به مساله نرمش نیز افزود: نرمش در کشتی باید به گونهای باشد که 20 درصد از انرژی ورزشکاران را صرف کرده و 80 درصد باقی مانده را برای زمانی که کشتی گیر در تمرینات تخصصی است نگه دارد.
ملاقاسمی با اشاره به اینکه تاکنون با حمایت مسئولان فدراسیون و انستیتو کشتی به استانهای گیلان، آذربایجان شرقی اردبیل، کرمانشاه و لرستان سفر کرده است، ادامه داد: برنامه های ما در مدت حضور در استان لرستان حضور در شهرهای مختلف استان و آموزش مربیان و کشتیگیران به ویژه نونهالان خواهد بود.
بنابر این گزارش دوره آموزشی کشتی در رشته های آزاد و فرنگی به مدت یک روز زیر نظر حسین ملاقاسمی قهرمان اسبق جهان و مدرس انستیتو کشتی با حضور مربیان کشتی و بیش از 100 کشتی گیر لرستانی برگزار شد.
نظر شما