به گزارش خبرنگار مهر، محمود فکری که ظهر امروز سه شنبه در محل باشگاه استقلال حاضر شده بود ضمن بیان این مطلب افزود: در کوران فصل نقل و انتقالات لیگ برتر هستیم که برای بازیکنان بسیار حساس است و کادر فنی نیز در تلاش است تا بهترین بازیکنان را برای استقلال جذب کند.
وی در مورد قرارداد کادر فنی آبی پوشان گفت: اعضای کادر فنی قرارداد دارند و بنده هم هیچ مشکلی با مسئولان باشگاه ندارم. با این حال احتمال ماندنم در استقلال ضعیف است و احتمالا فصل آینده را در تیم دیگری خواهم بود.
فکری با بیان اینکه هیچ پیشنهادی برای سرمربیگری در لیگ برتر ندارد از حضورش در تراکتورسازی ابراز بی اطلاعی کرد و گفت: تا به حال صحبتی در این مورد نداشته ام و پیشنهادی هم از تیم های دیگر ندارم. من سالها برای استقلال بازی کرده ام و این باشگاه را خانه خودم می دانم.
نظر شما