به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، در پی درگیری های موجود میان نیروهای ارتش یمن و افراد مسلح وابسته به القاعده در استان ابین در جنوب کشور دستکم هزاران نفر از این شهر فرار کرده اند. گفته می شود بیش از 15 هزار غیر نظامی در پی این درگیری ها به مدارس شهر ساحلی عدن پناه برده اند.
این آوارگان از کمبود دارو، لباس و محل اقامت مناسب شکایت دارند به طوری که در هر کلاس مدرسه بین 20 تا 30 نفر می خوابند و خوراک آنها نیز توسط انجمن های خیریه تامین می شود.
بنا بر اعلام این آوارگان آنها برای نجات جان خود و خانواده شان استان ابین را ترک کرده اند چرا که این استان در حال حاضر به استان اشباح تبدیل شده و علاوه بر ناامنی و شرایط دشوار معیشتی آب و برق آن نیز قطع شده است.
از سوی دیگر جنگنده هایی که گفته می شود متعلق به آمریکا است شهر "جعار" از توابع استان ابین را بمباران کردند. این حمله هوایی تلفات جانی در برنداشت اما خسارت مالی بسیاری به اطراف ساختمان پلیس این شهر وارد کرد.
خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد که جوانان انقلابی یمن در تلاش هستند تا شورای ملی انقلابی در کشور تشکیل دهند. هدف از این اقدام ممانعت از بازگشت احتمالی علی عبدالله صالح رئیس جمهور دیکتاتور یمن به کشور است.
"محمد العسال" عضو کمیته اطلاع رسانی ائتلاف جوانان انقلابی یمن در این رابطه اظهار داشت: درحال حاضر رایزنی هایی برای تشکیل شورای انتقالی وجود دارد و اعضای آن از میان شخصیت های سیاسی، مخالف، شیوخ قبایل و نمایندگان خواهند بود.
خاطرنشان می شود دیکتاتور یمن در جریان گلوله باران کاخ ریاست جمهوری در صنعا به شدت زخمی شد و به عربستان فرار کرد. وی هم اکنون تحت درمان قرار دارد و خبرهای ضد و نقیضی درباره سلامتی وی وجود دارد.
نظر شما