به گزارش خبرنگار"مهر" در اين جشن ميهماني كه بمناسبت پنجاه و پنجمين سالگرد تولد سرمربي كروات فولاد با هزينه شخصي وي در يكي از رستورانهاي حاشيه رود كارون ترتيب داده شده بود ، فرانچيچ ضمن تشكر و قدرداني صميمانه از مديريت و بازيكنان فولاد حضور در ايران و آشنايي با بازيكنان با استعداد فولاد را مايه مباهات و افتخار دوران مربيگري خود عنوان كرد .
وي با اشاره به نتايج خوب تيم فولاد در فصل جاري ،موفقيت هاي باشگاه فولاد خوزستان را حاصل مديريت توانمند ، امكانات حرفه اي و استعدادهاي بي نظير فوتبال خوزستان توصيف كرد .
در اين مراسم ابراهيم ميرزاپور نيز به نمايندگي از بازيكنان اززحمات فرانچيچ تشكر و قدرداني كرد و ابراز اميدواري نمود حضور فرانچيچ در ايران با اولين قهرماتي فولاد در ليگ برتر ايران متقارن شود. در اين مراسم همچنين از سوي بازيكنان فولاد هدايايي به رسم يابود به عبدالله ويسي دستيار اول فرانچيچ و فرانو سردارو مربي دروازه بانان فولاد اهدا شد .
نظر شما