پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ خرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۲۴

سال 89/

120 میلیارد ریال به بیمه شدگان در آزادشهر پرداخت شد

120 میلیارد ریال به بیمه شدگان در آزادشهر پرداخت شد

آزادشهر - خبرگزاری مهر: رئیس تامین اجتماعی شعبه آزادشهر گفت: در سال 1389 بالغ بر 120 میلیارد ریال به بیمه شدگان و مستمری بگیری این شعبه پرداخت شد.

محمد رضا عطایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این اعتبار بابت هزینه های کوتاه مدت و بلند مدت به بیمه شدگان و مستمری بگیران تحت پوشش این شعبه پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: 66 میلیارد از این مبلغ بابت مستمری بازنشستگی و 38 میلیارد ریال بابت مستمری بازماندگان و از کارافتادگان و مابقی در قالب تعهدات کوتاه مدت پرداخت شده است.

وی به اجرای دستورالعملهای سازمان در ارتباط با شناسائی بیمه شدگان ناشناس اشاره کرد و گفت: با تلاش مضاعف کارکنان واحد نامنویسی شعبه آزادشهر بیش از 10 در صد بیمه شدگان ناشناس شعبه شناسایی شدند.

عطایی گفت: هم اکنون درصد شناسایی سوابق شعبه آزادشهر بیش از 91 در صد است.

شهرستان آزادشهر در شرق گلستان واقع شده است.
کد خبر 1336280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha