پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ خرداد ۱۳۹۰، ۲۱:۴۷

پیکر پاک یک شهید در مینودشت تشییع شد

پیکر پاک یک شهید در مینودشت تشییع شد

مینودشت - خبرگزاری مهر: پیکر پاک یک شهید با حضور مردم مذهبی و خداجوی شهرستان مینودشت تشییع شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهید  یونس وزیری   از اهالی روستای دوزین از توابع شهرستان مینودشت در شرق گلستان بود.

این شهید والا مقام در به همراه دیگر همرزمانش در حین ماموریت و شناسایی اشرار در سیستان و بلوچستان به درجه رفیع شهادت نایل شد.
 
پیکر این شهید پس از تشییع بر روی دستان مردم شهید پرور مینودشت به زادگاهش به روستای دوزین انتقال داده شد و در گلزار این روستا آرام گرفت.
 
گلستان چهار هزار شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم نظام مقدس انقلاب اسلامی کرده است.
کد خبر 1336669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha