به گزارش "مهر" داوود فتحعلي بيگي ، كارگردان تئاتر و رييس اداره تئاتردر گفت و با روابط عمومي همايش پژوهش تئاتر مقاومت گفت: بسياري از انديشه هاي بشري از وراي هنرماندگار مي شوند و مقوله دفاع مقدس نيز مي تواند از طريق هنر بسترهايي براي ماندگاري به وجود آورد.
وي در ادامه به ارزش هاي جامعه و تعريف آن اشاره كرد و افزود: ابتدا بايد به يك تعريف مشخص از ارزش هاي جنگ دست يابيم . جنگ ميان عراق وايران جنگي بين حق و باطل بود، عراق كشور ما را مورد حمله خودش قرار داد و براي دفاع بايد ايران حق خود را مي گرفت. بهر حال جنگ ميان حق و باطل هيچ وقت خاتمه نمي يابد و اگر قرار است از ارزشها دفاع كنيم، بايد با پليديها و مظاهر پليدي كه وجود دارند، مبارزه كنيم.
وي در ادامه با اشاره به پژوهش در حوزه تئاتر دفاع مقدس و با بيان اين مطلب كه به اندازه كافي در حوزه تئاتر دفاع مقدس پژوهش صورت نگرفته و آنچه انجام شده گرد آوري خاطرات بوده، اظهار داشت: براي تحقيق و پژوهش نيازمند بستري مناسب هستيم و ما در اين حوزه با آنچه مد نظرمان است فاصله داريم در حال حاضر تئاتر فعلي در اين زمينه نداريم و بايد از جايي شروع كنيم.
فتحعلي بيگي ادامه داد: تا زماني كه تئاتردفاع مقدس به يك جريان مستمر تبديل نشود ومضامين آن شكل نگيرد، نمي توانيم به نتايج خوبي دست يابيم .
وي اختصاص بودجه و مكان مناسب را لازمه رشد تئاتر دفاع مقدس دانست و ياد آور شد: چنانچه سرمايه گذاري درست در اين زمينه صورت گيرد، مطمئنا 90 درصد از هنرمندان تئاتر قدم در اين راه مي گذارند و تئاتردفاع مقدس يك هنر پرهزينه است و با سلام و صلوات نمي توان آن را آغازكرد و به آن خاتمه داد.
نظر شما