به گزارش خبرنگار مهر، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان پیش از ظهر جمعه در این همایش که در بیت نماینده ولی فقیه در استان خوزستان برگزار شد، با تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن ولادت امام علی(ع) اظهار داشت: در این همایش شاهد وحدت، صفا و صمیمیت قومیتهای مختلف خوزستانی بودیم.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، با تشکر و قدردانی از برگزارکنندگان این همایش، به سرودن اشعاری در مدح و وصف مولای متقیان امام علی(ع) پرداخت.
همچنین حجت الاسلام سید لطف الله سپهر مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در این همایش با تاکید بر اینکه شاعران سنگر بانان حریم ولایت هستند، تصریح کرد: شاعران با سرودن شعر در مدح اهل بیت(ع) می توانند روحیه جوانان را در پیروی از ولی فقیه بالا برده و توطئه دشمنان را در این خصوص خنثی کنند.
این فعال عرصه فرهنگی با قدردانی از همه دست اندرکاران این مراسم اظهار داشت: برپایی این مراسم می تواند زمینه مناسبی برای برگزاری این همایش در سطح بین المللی باشد.
بر اساس این گزارش همایش شعر ولایت از سوی اداراه فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با حضور نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار، فرماندار، و دیگر مسئولان استانی و جمعی از شعرای دزفولی، بختیاری، شوشتری و عرب در بیت نماینده ولی فقیه در خوزستان برگزار شد.
در این همایش همچنین یکی از طلاب حوزه علمیه اهواز به دست آیت الله موسوی جزایری به لباس مقدس روحانیت ملبس شد.
نظر شما