پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۱۰

مجموعه داستان تازه‌ای از حمیدرضا داداشی در راه است

مجموعه داستان تازه‌ای از حمیدرضا داداشی در راه است

حمیدرضا داداشی که این روزها سرگرم آماده‌سازی نهایی یک مجموعه داستان برای نوجوانان است، از سپردن این اثر به ناشر تا چند روز آینده خبر داد.

حمیدرضا داداشی، ویراستار، روزنامه‌نگار و نویسنده کودکان و نوجوانان به خبرنگار مهر گفت: این مجموعه داستان، شامل 8 داستان است که من این داستان‌ها را از بین 10 قصه آماده انتخاب خواهم کرد.

وی افزود: برخی از این داستان‌ها قبلاً در نشریات کودک و نوجوان به چاپ رسیده و تعدادی از آنها چاپ نشده‌اند. با این حال، تلاش می‌کنم 8 داستان منتخب از بین آثاری انتخاب شوند که پیش از این چاپ نشده‌اند.

نویسنده کتاب «عزیز خانم» ادامه داد: شخصیت اصلی داستان‌های این مجموعه، نوجوانی است که دائم دست گل به آب می‌دهد و برای یاد گرفتن آداب معاشرت و رابطه با اطرافیان، دست به آزمون و خطا می‌زند.

نویسنده کتاب «پشت دیوار مدرسه» همچنین گفت: برای نام کتاب، هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌ام، اما فعلاً «روز التماس» عنوان اولیه کتاب به شمار می‌رود و به احتمال فراوان این نام تغییر خواهد کرد.

داداشی درباره ناشر این مجموعه داستان به مهر گفت: مایلم این اثر را برای انتشار به افق یا پیدایش بسپارم، اما ممکن است با ناشر سومی برای نشر داستان‌هایم به توافق برسم که این قضیه تا 10 روز آینده روشن خواهد شد.

حمیدرضا داداشی، متولد 1350 تهران است که از سال‌های ابتدایی دهه 70 همزمان با نویسندگی در نشریات کودک و نوجوان و ویراستاری کتاب‌های علمی و داستانی، خود نیز به نگارش داستان مشغول بوده است. عزیز خانم (نشر درچه)، پشت دیوار مدرسه (مؤسسه نشر عروج) و سر خیابان منتظرم باشید (نشر دلوار) از آثار تألیفی داداشی است.

کد خبر 1337637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha