پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۵۳

اسد خبر داد:

نصب 18 دوربین نظارت تصویری در راههای مازندران

نصب 18 دوربین نظارت تصویری در راههای مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و ترابری مازندران گفت: 18 دوربین نظارت تصویری امسال در راههای استان نصب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اسد بعد از ظهر شنبه در جلسه کمیته ایمنی راههای مازندران در ساری افزود: دوربین های نظارت تصویری روش نوینی برای شناسایی وقایع جاده ای بوده و به عنوان یکی از ابزارهای پیشرفته و سودمند در جمع آوری اطلاعات لحظه ای از وضعیت راهها محسوب می شود.

وی، در خصوص مزیتهای این دوربین ها اظهار داشت: نظارت و کنترل مستقیم به وضعیت ترافیکی جاده ها، در اختیار قرار دادن اطلاعات لازم به مدیران جهت تصمیم گیری و مدیریت بهینه ترافیک و افزایش ایمنی جاده ها در جهت حمل ایمن کالا و مسافر از جمله مزیت های نصب دوربین های نظارت تصویری در سطح راهها است.

مدیرکل راه و ترابری مازندران در ادامه به نصب ۲۱ دکل سامانه دوربین های مذکور اشاره و تصریح کرد: از ۲۱ دکل سامانه دوربین های نظارت تصویری در استان در حال حاضر سه دکل با نصب دوربین در حال بهره برداری بوده و در آینده ای نزدیک ۱۸ دکل دیگر مجهز به دوربین شده و به بهره برداری نهایی می رسند.

وی اعتبار نصب این دوربین ها را در سطح راههای استان مبلغی بالغ بر ۹ میلیارد ریال عنوان کرد.

دوربین های نظارت تصویری در نقاط بحرانی، پرتردد، حادثه خیز و گردنه ها و مناطق کوهستانی و برفگیر نصب می شوند.

کد خبر 1338124

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha