پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۵۲

با تصویب طرح افزایش خدمات/

دستفروشان قم ساماندهی می‌شوند

دستفروشان قم ساماندهی می‌شوند

قم - خبرگزاری مهر: سخنگوی شورای اسلامی شهر قم از تصویب طرح افزایش خدمات و تعیین آیین نامه سد معبر عمومی به منظور ساماندهی دست فروشان سطح شهر در شورای اسلامی شهر قم خبر داد.

حسن بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر، بحث سد معبر و به دنبال آن ایجاد مزاحمتهایی برای مردم را یکی از مشکلات در شهر قم عنوان کرد و گفت: در این خصوص اخیرا آیین نامه‌ای در شورای شهر به تصویب رسیده که بر اساس آن شهرداری مکلف است برای ساماندهی دست فروشان اقدام جدی کند.

وی اضافه کرد: بر همین اساس شهرداری قم باید در قسمت‌های مختلف شهر محل‌هایی را برای تمرکز و حضور دست فروشان به منظور ساماندهی آنها اختصاص دهد که البته این کار به مساعدت دستگاه قضا و نیروی انتظامی نیز نیازمند است.

بختیاری با بیان اینکه اجرای این طرح و ساماندهی دست فروشان در محل‌های مشخص شده هزینه‌هایی نیز در بردارد، اظهار داشت: بر همین اساس شهرداری بابت هر روز کار در محل‌های مشخص شده هفت هزار تومان دریافت می‌کند.

وی در خصوص جانمایی محل‌های تمرکز دست فروشان گفت: جانمایی این محل‌ها در سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری قم در حال بررسی است که به زودی اعلام می‌شود.

شهرداری قم در اجرایی کردن طرح کارت بلیت خوب عمل نکرده است

بختیاری در ادامه به اجرای طرح کارت بلیت اتوبوس‌ها در شهر قم اشاره کرد و بیان داشت: به نظر می‌رسد با وجود تصویب مصوبات این بحث در سال گذشته و تأکید شورای شهر، شهرداری قم در این بحث خوب عمل نکرده است.

وی یادآور شد: انتظار شورای اسلامی شهر این است که این طرح توسط شهرداری قم هر چه سریع‌تر اجرایی شود تا مردم از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.

افزایش هزینه بیمه کارگران ساختمانی غیر منطقی است و نیاز به بازنگری دارد

سخنگوی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به بحث افزایش فاحش بیمه کارگران ساختمانی در سال جاری اظهار داشت: با وجود بیان دفاعیات از سوی سازمان تامین اجتماعی، این افزایش قیمت غیر منطقی به نظر می‌رسد و از آنجایی که هم برای مردم و هم برای شهرداری‌ها مشکلاتی را ایجاد کرده است، نیاز به بازنگری در مجلس شورای اسلامی دارد و موضوع باید با حساسیت دنبال شود.

وی بیان کرد: برای مثال در حال حاضر در برخی شهرهای استان قم مانند شهر قنوات با هزینه ۲۵۰ هزار تومان پروانه ساختمانی برای مالک صادر می‌شود اما بیمه تامین اجتماعی یک و نیم میلیون تومان بابت بیمه کارگران ساختمانی‌‌ همان ساختمان دریافت می‌کند که لازم است مسئولین با حساسیت نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند.

تأثیر منفی افزایش هزینه بیمه در میزان ساخت و ساز‌ها در قم

بختیاری اظهار داشت: افزایش غیر منطقی هزینه‌های بیمه کارگران ساختمانی تاثیر منفی در میزان ساخت و سازهای در قم طی سه ماه اول امسال گذاشته و باعث شده تا درآمدهای شهرداری از محل دریافت عوارض ساختمانی نیز کاهش یابد.

افزایش ساخت و سازهای غیر مجاز و شبانه در گوشه و کنار شهر قم

وی با بیان اینکه افزایش هزینه‌های بیمه کارگران ساختمانی اثرات منفی زیادی دارد، یادآور شد: این موضوع باعث شده تا ساخت و سازهای غیر مجاز و شبانه را در گوشه و کنار شهر قم و به خصوص شهرهای کوچک استان شاهد باشیم و این بحث کار ساخت و ساز را مشکل‌تر از گذشته کرده است.

کد خبر 1338522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha