پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۲۴

15 برنامه فرهنگی هفته قوه قضاییه در گلستان انجام می شود

15 برنامه فرهنگی هفته قوه قضاییه در گلستان انجام می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری استان گلستان برنامه های اجرایی هفته قوه قضاییه را اعلام کرد و گفت: بیش از 15 برنامه فرهنگی در هفته قوه قضاییه برگزار می شود.

احمد فاضلیان در گفتگو با خبرنگار مهر با گرامیداشت هفته قوه قضاییه گفت: تلاش می کنیم این هفته با کمک رسانه ها، عملکرد دستگاه قضایی را به مردم منعکس و ارتباط دوسویه ای بین مردم و این دستگاه برقرار کنیم.

وی تصریح کرد: برگزاری نشست خبری، تجلیل از کارمندان نمونه دستگاه قضایی و خانواده شهدا، برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی دستگاه قضایی استان، برگزاری همایش حقوقدانان و غبار روبی گلزار شهدا از مهم ترین برنامه های این هفته در استان است.

به گفته وی، روسای دادگستری ها در همه ایام این هفته با مردم، دیدار چهره به چهره خواهند داشت و به شکایات و خواسته های آنان پاسخ می دهند.
 
فاضلیان، دیدار از زندان های گرگان و گنبد را از دیگر برنامه های این هفته در استان برشمرد و گفت:  این بازدید ها به منظور، بررسی وضعیت زندان های استان و حفظ حقوق شهروندی صورت می گیرد.
 
رئیس کل دادگستری استان گلستان، از روسای دادگستری های حوزه های قضایی استان خواست: به نحو مطلوب نسبت به ارائه عملکرد و خدمات دستگاه قضایی اقدام کنند.
کد خبر 1338754

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha