پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۴۶

سد گاران مریوان 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

سد گاران مریوان 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان گفت: سد گاران و تاسیسات مربوطه واقع در شهرستان مریوان 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزاترش خبرنگار مهر شاهین پاکروح ظهر یکشنبه در جریان بازدید از روند عملیات اجرایی سد گاران و کانال انتقال آب شرب و کشاورزی شهرستان مریوان اظهار داشت: عملیات اجرایی سد گاران شهرستان مریوان از سال 1381 آغاز شده است و بدنه و تاسیسات مربوطه در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی 95 درصد است.

وی گفت: با توجه به پیگیری های صورت گرفته از سوی مسئولان استان و نگاه ویژه مسئولان وزارت خانه تاکنون برای اجرای سدمخزنی گاران و همچنین کانال انتقال آب شرب و کشاورزی و سایر تاسیسات مربوطه 852 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان هدف از ساخت سد گاران و کانال انتقال آب شرب و کشاورزی آن را مهار رودخانه گاران و تأمین آب جهت آبیاری حدود 10 هزار هکتار از اراضی کشاورزی مریوان و قزلچه سو و همچنین تأمین آب شرب و صنعتی شهرستان مریوان به میزان 20 میلیون مترمکعب بیان کرد.

پاکروح همچنین درخصوص کانال انتقال آب سد گاران و تأمین آب دشت های مریوان و قزلچه سو افزود: این طرح تاکنون حدود 26 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و قریب به 17 کیلومتر کانال انتقال آب کشاورزی بیش از 17 کیلومتر لوله انتقال آب شرب شهر مریوان طول دارد.

سد گاران با ارتفاع 62 متر از پی و حجم مخزن 92 میلیون مترمکعب در 20 کیلومتری شمال شرقی شهرستان مریوان در دست احداث قرار دارد.

کد خبر 1339069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha