به گزارش خبرنگار مهر، عیسی پایین محلی عصر یکشنبه در شورای اداری این اداره کل افزود: این تکلیفی است که وزارت آموزش و پرورش بر عهده ما گذاشته و باید تمام تلاشمان را برای تحقق این امر بکار ببندیم.
وی اظهار داشت: فضاهای مازاد در آموزش و پرورش باید تبدیل به احسن شود و به بهره برداری برسد.
وی تاکید کرد: در ساخت و سازهای فضاهای آموزشی به ظرفیت های موجود توجه شود و امسال اولویت ساخت به مناطق پرجمعیت و مراکز استان و شهرها اختصاص داده شود.
پایین محلی افزود: مصوبات سفر ریاست جمهور به استان گلستان پیگیری و تکمیل شود و با اعتبارات موجود آموزش و پرورش عملیاتی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، بر ممنوعیت استفاده از نیروهای خدمتگذار به هر نحو در آموزش و پرورش تاکید کرد.
وی گفت: همچنین تبدیل وضعیت فرزندان جانباز بالای 25 درصد با توجه به سیاست های ابلاغی صورت پذیرد.
پایین محلی اظهار داشت: ممنوعیت اضافه تدریس به مدیران و معاونان آموزشی در مدارس و استفاده از دبیران راهنمایی و متوسطه در مدارس راهنمایی و دبیرستان در صورت نیاز توجه شود.
نظر شما