به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا شایسته نیا در این خصوص گفت: این مراسم به مناسبت روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی و سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی و با هدف تبیین اهداف و همچنین در راستای تجلیل و تکریم کارکنان این اداره کل برگزار می شود.
وی تصریح کرد: این مراسم با حضور مدیران و کارکنان اداره کل تبلیغات اسلامی فارس و ادارات و نمایندگیهای تابعه برگزار می شود.
معاون اداری مالی تبلیغات اسلامی استان فارس ارتقای سطح آگاهی در حوزه تشکیلات اداری، آمادگی جسمانی برای ارائه خدمات بیشتر و آگاهی بخشی پرسنل نسبت به نیازهای کنونی جامعه در حوزه تبلیغات دینی و تقدیر از کارکنان برجسته استان را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
شایسته نیا همچنین از برگزاری مسابقات ورزشی نظیر فوتبال، والیبال، آمادگی جسمانی و... میان مناطق چهارگانه و مرکز استان، اجرای دوره آموزشی تحول اداری و گردهمایی ها و نشستهای تخصصی در این جشنواره خبر داد.
وی بیان کرد: جوایز نفیسی به مسابقات و برنامه های ورزشی، آموزشی و فرهنگی اختصاص یافته که در این جشنواره سه روزه اهدا خواهد شد.
نظر شما