به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه محیط، عصام العریان گفت : اتهاماتی که علیه اخوان المسلمین درباره نداشتن موضع مشخص در قبال انتخابات ریاست جمهوری مطرح می شود، صحیح نیست.
عضو دفتر سیاسی گروه اخوان المسلمین تصریح کرد: پس از برکناری حسنی مبارک رئیس جمهوری سابق مصر، گروه اخوان المسلمین تصمیماتی اتخاذ کرد.اخوان المسلمین احساس کرد که مرحله پس از مبارک دوران دشواری است و یک نیروی واحد باید به اتخاذ تصمیمات سیاسی بپردازد و رئیس جمهور هم نباید به گروه سیاسی مشخصی وابسته باشد.
العریان افزود: از دیگر تصمیماتی که اخوان المسلمین اتخاذ کرد شرکت نکردن در انتخابات ریاست جمهوری بود و هر کس که قصد شرکت در انتخابات را داشته باشد، باید از اخوان المسلمین استعفا کند، اما عبدالمنعم ابوالفتوح این کار را نکرد.
وی تصریح کرد: شورای مشورتی گروه اخوان المسلمین تصمیم به برکناری ابوالفتوح گرفت و این تصمیم با اکثریت آرا صورت گرفت.
العریان بیان کرد: من رابطه قوی با ابوالفتوح دارم وی شخص محترمی است و حق دارد ظرف یکماه درباره این تصمیم درخواست تجدیدنظر مطرح کند.
شایان ذکر است که گروه اخوان المسلمین اخیرا عبدالمنعم ابوالفتوح را اخراج کرده بود.
نظر شما