به گزارش خبرگزاری مهر، این حرکت نمادین به منظور تجلیل از مقام شامخ شهدای جنگ تحمیلی صورت گرفت و با این حرکت ارزشمند و نصب این پلاک ها بر روی درختان بزرگترین بوستان شهری، ضمن شناسنامه دار شدن درختان این بوستان، گامی هرچند کوچک در راستای تجلیل از شهدای گرانقدر دوران 8 ساله دفاع مقدس برداشته شد.

به همت اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران، پلاک های مزین به نام مطهر شهدای هشت سال دفاع مقدس بر روی درختان بوستان بزرگ ولایت و همچنین درختانی که توسط مقام معظم رهبری غرس شده اند، آویخته شد.
یکی از برنامه های جالب توجه در بوستان ولایت که عیدانه مقام معظم رهبری به مردم جنوب شهر تهران است، نصب 36 هزار پلاک با نام 36 هزار شهید استان شهر تهران بر روی درختان این بوستان است.
این برنامه از سوی اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفته و از روز دوشنبه 30 خرداد نصب این پلاک ها بر روی درختان بوستان ولایت آغاز شد. از میان پلاک هایی که دیروز در بوستان ولایت نصب شد می توان به نام شهدای بزرگ و نام آوری همچون شهید شیرودی و شهید جهان آرا اشاره کرد.
نکته جالب توجه در میان این پلاک ها، وجود خانواده هایی با اهدای 5 شهید، 4 شهید و 3 شهید بود. یکی از اهداف این برنامه فرهنگی این است که با اجرا و تداوم این اقدامات نمادین، ضمن زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر و تجلیل از مقام شامخ این بزرگواران و خانواده های معظم شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت همچون سال های دوران دفاع مقدس همچنان در میان اقشار مختلف جامعه حفظ و ترویج شود.
کد خبر 1341371
نظر شما