پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ تیر ۱۳۹۰، ۱۴:۱۰

پیگیریها نتیجه داد/

آغاز عملیات اجرایی راه آهن لرستان/ قفل 30 ساله باز شد

آغاز عملیات اجرایی راه آهن لرستان/ قفل 30 ساله باز شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: بالاخره پس از سالها توقف پروژه راه آهن لرستان در ایستگاه وعده ها قفل این پروژه به همت مسئولان لرستان و با کلید قرارگاه خاتم الانبیا باز شد تا امروز پس از سه دهه مرکز لرستان شاهد آغاز عملیات اجرایی پروژه راه آهن دورود - خرم آباد - اندیمشک باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، پروژه راه آهن لرستان سالهاست که بر روی ریل خیال پردازی مسئولان توسعه می یافت و تاکنون این پروژه که دارای مصوبه هر سه سفر هیئت دولت است زمینه عملیاتی شدن پیدا نکرده بود.

پروژه 30 ساله به ایستگاه کلنگ زنی رسید

این در حالیست که به اعتقاد نمایندگان لرستان این پروژه دارای سه دهه پشتوانه مطالعاتی بود ولی با این اوصاف موفق به اخذ مجوزه ماده 32 نمی شد تا اینکه در سفر سوم هیئت دولت با حضور قرارگاه خاتم الانبیا و پیگیرهای استاندار لرستان زمینه عملیاتی شدن این پروژه فراهم شد تا آرزوی دیرینه مردم رنگ اجرایی شدن به خود بگیرد.

به هر روی با پیگیریهای صورت گرفته پروژه راه آهن استان لرستان که بیش از سه دهه در ایستگاه مطالعه متوقف شده بود بالاخره موفق به اخذ مجوز کمیسیون ماده 32 برای آغاز عملیات اجرایی شد تا قطار این پروژه زیرساختی و عظیم در اولین گام پس از سه دهه توقف در ایستگاه مطالعه وارد ایستگاه کلنگ زنی شود.

عکس تزئینی است

این در حالیست که پروژه های ریلی لرستان از جمله مصوبات دور دوم سفر هیئت دولت به لرستان است که قرار شد پس مطالعه و اخذ مجوز کمیسیون ماده 32 آغاز شوند.

علاوه بر سفر دور دوم هیئت دولت، کارگروه توسعه و عمران لرستان نیز در مصوبه ای در حوزه وزارت راه جانمایی احداث راه آهن دورود - خرم آباد به سمت جنوب و دورود - بروجرد به سمت غرب و ازنا - اصفهان را با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال تصویب کرده است.

به هر روی همه این مصوبات سالها روی کاغذ به خاطر عدم اخذ مجوز ماده 32 مانده بود تا بالاخره آرزوی مردم لرستان برای پیوستن به خط آهن سراسری صبح امروز - چهارشنبه - با آغاز این پروژه رنگ تحقق به خود بگیرد.

سالها پروژه راه آهن لرستان در حد حرف بود

سرپرست کارگاه پروژه راه آهن دورود - خرم آباد - اندیمشک در این رابطه در سخنانی اظهار داشت: سالها پروژه راه آهن لرستان تنها در حد حرف مطرح بود اما امروز این پروژه ردیف بودجه ای دارد.

سهراب نریمانی با بیان اینکه با تفاهم نامه ای که با قرارگاه خاتم الانبیا بسته شده است عملیات اجرایی راه آهن دورود - خرم آباد - اندیمشک آغاز شده است، تصریح کرد: به مرور زمان پیشرفت های بیشتری در روند اجرای این پروژه حاصل می شود.

قفل پروژه راه آهن لرستان بالاخره باز شد

معاون عمرانی استانداری لرستان نیز در این رابطه در سخنانی با اشاره به اینکه امروز شاهد شروع عملیات اجرایی پروژه ای که به یکی از آرزوهای دیرینه مردم لرستان تبدیل شده بود، هستیم بیان داشت: بزرگترین قفل احداث این راه آهن کسب مجوز ماده 32 بود که با پیگیریهای انجام شده این امر محقق شد.

امیرحمزه حقی آبی ادامه داد: پای قرارداد آمدن قرارگاه خاتم النبیا کلید قفل راه آهن دورود - خرم آباد - اندیمشک شد.

وی تصریح کرد: با تفاهم منعقد شده با قرارگاه خاتم مسیر اخذ مجوز ماده 32 این پروژه نیز هموار شد.

معاون عمرانی استانداری لرستان یادآور شد: این در حالیست که در لایحه بودجه سال 90 از بین 50 پروژه ریلی آماده تنها دو پروژه موفق به کسب مجوز شدند که یکی از آنها راه آهن لرستان و دیگری راه آهن بم بود.

راه آهن لرستان با طول 367 کیلومتر آغاز شد

حقی آبی به ویژگیهای پروژه راه آهن لرستان اشاره کرد و گفت: این پروژه به طول 367 کیلومتر و با اعتبار اولیه بالغ بر 25 میلیارد تومان آغاز شده است.

وی ادامه داد: این در حالیست که برای عملیاتی شدن این پروژه عظیم سرمایه گذاری بالغ بر یک هزار و 468 میلیارد تومان صورت خواهد گرفت.

استاندار لرستان نیز در این مراسم در سخنانی با بیان اینکه آرزوی دیرینه و به حق مردم لرستان احداث راه آهن دورود - خرم آباد - اندیمشک بوده است، عنوان کرد: طی جلسات زیادی که با مجمع نمایندگان استان گذاشتیم این طرح را به عنوان یک پروژه علمی شروع کردیم.

حبیب الله دهمرده با تاکید بر اینکه موانع زیادی بر سر راه احداث پروژه راه آهن لرستان بود، ادامه داد: ولی با تعامل و همدلی مجمع نمایندگان، استانداری و دیگر مسئولان این پروژه آغاز شد.

وی ادامه داد: نتیجه تلاشهای انجام شده گرفتن مجوز ماده 32 و تعیین ردیف در لایحه بودجه سال 90 برای پروژه راه آهن دورود - خرم آباد - اندیمشک بود.

راه آهن لرستان یک پروژه ملی و فراملی است

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه پروژه احداث راه آهن در لرستان یک بحث ملی و فراملی است، تصریح کرد: با عملیاتی شدن این پروژه تمام کشور از آن بهره خواهند برد.

دهمرده یادآور شد: اصلا انتظار نداشتیم که هنوز جوهر مصوبات سفر سوم دولت به لرستان خشک نشده با همدلی و همکاری مسئولان و نمایندگان استان کار احداث این پروژه به همت قرارگاه خاتم الانبیا آغاز شود و کار تجهیز کارگاه پروژه نیز صورت گیرد.

وی همچنین پیرامون آزادسازی حریم اجرای پروژه راه آهن لرستان، ادامه داد: در جریان اجرای این پروژه حق هیچ کسی ضایع نخواهد شد.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه روی خرابی دیگران آبادی نخواهیم ساخت، تصریح کرد: کاری خواهیم کرد که هر کسی به حق خود برسد.

دهمرده با اشاره به تعیین هیئت هایی برای ارزیابی زمین های حاشیه پروژه و احقاق حق مردم، بیان داشت: فرماندار خرم آباد به عنوان حافظ منافع مردم در راستای پرداخت مظالبات مردم پیگیری خواهد کرد.

به هر روی امروز روزی فراموش نشدنی در تاریخ لرستان بود چرا که بالاخره پس از سه دهه انتظار زمینه اتصال مرکز لرستان به راه آهن سراسری فراهم شد تا خرم آباد به عنوان شاهراه ارتباطی شمال به جنوب کشور دارای خط ریلی شود.

.........................................

گزارش: زهرا حسینی

کد خبر 1341551

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha