پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۳۲

نجار:

گسترش اقدامات فرهنگی برای مقابله با بدحجابی الزامی است

گسترش اقدامات فرهنگی برای مقابله با بدحجابی الزامی است

کرمان - خبرگزاری مهر: استاندار کرمان بر لزوم گسترش اقدامات فرهنگی برای مبارزه با بدحجابی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نجار سه شنبه شب در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کرمان گفت: برای مقابله با بدحجابی باید اقدامات فرهنگی در این زمینه را گسترش دهیم.

وی با اشاره به نقش موثری که مطبوعات می توانند در این زمینه ایفا کنند اظهار داشت: مطبوعات باید با فرهنگ سازی مناسب برای مقابله با این پدیده تمام تلاش خود را به کار گیرند. 

استاندار کرمان با اشاره به لزوم محور قرار دادن مساجد در امور فرهنگی اظهار داشت برای مقابله با بدحجابی همه اقشار جامعه باید بسیج شوند.

مدیر کل ارشاد کرمان نیز در این جلسه با اشاره به لزوم مشارکت مردم در امور فرهنگی و مبارزه با بدحجابی اظهار داشت: دشمنان نظام قصد دارند از این طریق وارد جنگ نرم شوند که با هوشیاری مردم ناکام می مانند.

احمد سعیدی گفت: در این زمینه باید همه اقشار جامعه تلاش کنند و فقط به فعالیتهای دستگاه های فرهنگی اکتفا نکنند.

کد خبر 1341593

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha