به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین ابراهیمی صبح پنجشنبه در مراسم کلنگ زنی رستوارن چند منظوره در منطقه گردشگری بند دره بیرجند، بر توسعه گردشگری و جذب سرمایه گذار در خراسان جنوبی تاکید کرد و اظهار داشت: در حال حاضر توسعه این استان نیازمند سرمایه گذاری در مناطق گردشگری است.
نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس، سرمایه گذاری در مناطق گردشگری در سطح استان را از جمله اقدامات اساسی و تاثیرگذار در توسعه استان دانست و عنوان کرد: سرمایه گذاری مناسب و فراهم کردن زیرساخت های لازم در بخش سرمایه گذاری باید در دستور کار مدیران استانی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه استان بویژه در مرکز استان با کمبود و یا در برخی مناطق با نبود مکان رفاهی و گردشگری مواجه است، بیان داشت: وجود امکانی که مردم بتوانند در آن احساس امنیت و اطمینان خاطر داشته باشند، ضروری است.
حجت الاسلام ابراهیمی ادامه داد: سرمایه گذاری مناسب در این بخش موجب رونق اقتصادی و ایجاد استغال در سطح استان می شود.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس دارا بودن پتانسیل های بالای فرهنگی، تاریخی و گردشگری را از جمله مزایای خراسان جنوبی عنوان کرد و بیان داشت: این استان دارای موقعیت و ظرفیت های مناسبی برای توسعه دارد که این مهم نیازمند برنامه ریزی جامع و بهره برداری اصولی است.
حجت الاسلام ابراهیمی در پایان با اشاره به اینکه هیچ صنعتی به اندازه گردشگری ارزنده، اثر بخش و با حداکثر بازدهی فرهنگی و اقتصادی همراه نیست، یادآور شد: در عصر جهانی شدن فرهنگها و ارتباطات، صنعت گردشگری به عنوان فرایند پیچیده و چند وجهی و در طی دهه های اخیر در تحول و درهم آمیختگی فرهنگ جوامع نقش چشم گیر و قابل توجهی داشته است.
نظر شما