پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۰۱

ایزانلو خبر داد:

آبرسانی سیار به بیش از سه هزار خانوار روستایی قم

آبرسانی سیار به بیش از سه هزار خانوار روستایی قم

قم - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان از آبرسانی سیار به بیش از سه هزار خانوار روستایی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن ایزانلو با اشاره به استمرار خشکسالی در چند سال اخیر در استان و کاهش نزولات آسمانی اظهار داشت: هم‌اکنون به منظور تامین آب ۵۳ روستای استان، ‌ آبرسانی سیار به بیش از 3 هزار  خانواده روستایی صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه بیش از سه هزار خانوار روستایی استان توسط ۷ تانکر سیار آبرسانی می‌شوند، ‌ بیان کرد: امیدواریم بتوانیم در تامین آب سالم و بهداشتی برای روستایی عزیز که از وظایف اصلی شرکت آب و فاضلاب روستایی است موفق عمل کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم تلاش برای به حداقل رساندن آبرسانی سیار به روستا‌ها را از اقدامات آبفار قم برشمرد و ابراز داشت: در سال ۸۹ ما به وسیله ۴ هزار و ۱۰۰ سرویس با تانکر‌های دوازده هزار لیتری به ۴۵ روستای استان آبرسانی سیار داشتیم.

وی با اشاره به آغاز فصل گرم سال بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب تاکید کرد و اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با همکاری مردم بدون مشکل خاصی از تابستان عبور کنیم.

کد خبر 1342293

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha