به گزارش خبرگزاري مهر،" خوزه مانوئل باروسو" رئيس كميسيون اتحاديه اروپايي درادامه اين گفتگوتصريح كرد : كشورهاي اروپايي مي توانند كمكهاي خود را در زمينه هاي مختلفي از قبيل اقتصادي ، نظامي و سياسي به منظور تسريع در برقراري ثبات و امنيت در عراق به اين كشور ارائه دهند .
رئيس كميسيون اتحاديه اروپايي همچنين با اشاره به لزوم اتخاذ تدابير خاص براي مبارزه با تروريسم بين المللي گفت : چنانچه كشورهاي اروپايي اقداماتي را در خصوص تامين امنيت عراق انجام دهند اين امر به ثبات و آرامش منطقه كمك بزرگي خواهد كرد .
" باروسو " در بخش ديگري از اين گفتگو با اشاره به جنگ عراق اظهار داشت : نمي توان پيش بيني كرد كه در صورت تداوم حكومت صدام چه اتفاقي در اين كشور روي مي داد و وضعيت كنوني مردم اين منطقه چگونه بود ؟
وي در ادامه افزود : كشورهاي غربي بايد با بررسي نيازهاي موجود در عراق راهكارهاي مناسبي را براي حل اين مشكلات در نظر بگيرند .
گفتني است " باروسو " در زمان حمله نظامي آمريكا به عراق عهده دار سمت وزارت امورخارجه پرتغال بود كه در آن هنگام مخالفت خود را با جنگ عراق اعلام كرد .
نظر شما