پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۰

دادگاه افغانستان رای 25 درصد از نمایندگان پارلمان را باطل کرد

دادگاه افغانستان رای 25 درصد از نمایندگان پارلمان را باطل کرد

دادگاه رسیدگی کننده به موارد اختلاف انتخابات سال گذشته افغانستان، امروز پنجشنبه از ابطال رای 25 درصد از نمایندگان مجلس این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، این دادگاه نتایج بررسی آرای اخذ شده در 62 منطقه شهری و روستایی را اعلام کرده و اعلام رسمی ابطال آرا روز شنبه 4 تیر انجام خواهد شد.

برای مثال در ولایت قندوز دادگاه اعلام کرده که یکی از نامزدها 20 هزار رای بدست آورده در حالی که نامزد دیگر حتی یک رای را نیز به دست نیاورده است.

این در حالی است که ناظران بین المللی شمارش آرای انتخابات پارلمانی شهریور ماه گذشته افغانستان را غیر قانونی می دانند اما این دادگاه اعلام کرده که توانایی ابطال نتایج را دارد.

هر چند 9 ماه از زمان انتخابات پارلمانی افغانستان می گذرد اما هنوز رسیدگی به شکایت های مطرح شده در خصوص تقلب و کارشکنی ادامه دارد.

در همین رابطه در دی ماه سال گذشته 25درصد از آرا باطل اعلام شده بود.

کد خبر 1342492

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha