پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آذر ۱۳۸۳، ۱۱:۵۸

دادستان كل كشور در مراسم آغاز به كار ستاد حفاظت اجتماعي در قم:

قم بايد امن‌ترين شهر كشور باشد

هر كس از هر شهر و كشوري كه وارد قم مي‌شود بايد امنيت را در اين شهر احساس كند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام قربانعلي دري‌نجف‌آبادي، دادستان كل كشور با اعلام اين مطلب در مراسم آغاز به كار ستاد حفاظت اجتماعي قم گفت: هر كسي بايد در قم امنيت و عدالت را احساس كند، بنابراين مسؤوليت در اين شهر، بسيار حساس است.

 وي ضمن اشاره به تشكيل ستاد حفاظت اجتماعي، تشكيل اين نهاد را نشان دهندة تأكيد بيشتر بر نقش مردم در سالم سازي جامعه دانست و افزود: اين ستاد، قصد دارد مسأله امر به معروف و نهي‌از‌منكر را با استفاده از نيرو‌هاي مردمي ساماندهي كند.

دري‌نجف‌آبادي ايجاد ستاد حفاظت اجتماعي را سبب ساماندهي ابزار‌هاي ايجاد امنيت در جامعه دانست و اضافه كرد: تشكيل اين ستاد، باعث بهادادن به گزارش‌هاي مردمي و قانونمند كردن مسأله امر به معروف و نهي از منكر مي‌شود. دادستان كل كشور با بيان اين كه در حادثه پاكدشت به گزارش‌هاي مردمي اهميت چنداني داده نشد، تصريح كرد: فعاليت ستاد حفاظت اجتماعي، سبب جلوگيري از بروز حوادثي نظير حوادث پاكدشت مي‌شود.

وي در ادامه گفت: تقويت دادسرا‌ها و ضابطين قوه قضائيه در كنار ساماندهي نيرو‌هاي مردمي، ضريب امنيت در كشور را افزايش مي‌دهد. دري‌نجف‌آبادي با بيان اين كه قم مهم‌ترين پايگاه علم و اجتهاد است، افزود: از آن‌جا كه اين شهر از 90 كشور مسلمان و غير مسلمان پذيراي طلبه‌هاي علوم ديني است، بايد به عنوان بهترين الگو معرفي شود.

وي با مهم‌ توصيف كردن تفاهم دو جانبه بين حاكميت و مردم، گفت: هر چه اين پيوند استحكام بيشتري داشته باشد نظام سر بلندتر خواهد بود. در ادامه اين مراسم، حجت‌الاسلام طالبي رييس دادگستري استان قم طي سخناني با اشاره به اين‌كه قم نخستين استان در تشكيل ستاد حفاظت اجتماعي است، گفت: بايد با سازماندهي و ساماندهي به نيرو‌ها از توان موجود براي حل مشكلاتي كه موجب فساد و بيماري جامعه مي‌شود، رهايي يافت.

وي ادامه داد: دشمن در صدد تضعيف مباني اعتقادي و ديني از طريق ضربه زدن به ارزش‌هاي اسلامي است؛ مردم نيز موظفند با آن‌چه سلامت جامعه را تهديد مي‌كند، مقابله نمايند. طالبي هشدار داد: به رغم اين كه مروجان فساد در قم انگشت شمارند، اما اين تعداد اندك، جسارت نمايش بدحجابي در قم را يافته‌اند. وي مسأله مهم براي مقابله با اين مروجين فساد را امر به معروف و نهي از منكر دانست و گفت: بايد اين اراده جمعي را ساماندهي نمود و در جهت حل مشكلات اجتماعي به كار گرفت.

کد خبر 134281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha