سرهنگ پاسدار قاسم غیاثوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ماموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر قزوین به دنبال اطلاع از تهیه و توزیع مواد مخدر توسط چهار نفر در شهرستان آبیک موضوع را بررسی و با انجام اقدامات اطلاعاتی وسیع دریافتند که متهمان با تشکیل یک باند، مواد مخدر را تهیه و در استان البرز توزیع می کنند.
وی افزود: ماموران محل فعالیت این باند را پس از شناسایی تحت نظر قرار داده و با هماهنگی قضایی از منزل آنان بازرسی و مقدار چهار کیلو و 400 گرم شیشه کشف و هر چهار متهم را دستگیر کردند.
غیاثوند تصریح کرد: همچنین این ماموران در اقدام دیگری حین کنترل خودروهای عبوری در عوارضی قزوین به تهران به یک دستگاه سواری پراید با دو سرنشین مشکوک شدند و پس از متوقف کردن خودرو در بازرسی از آن مقدار دو کیلوگرم تریاک کشف و سرنشینان پراید را دستگیر کردند.
دستگیری خرده فروشان مواد مخدر
این مسئول یادآورشد: ماموران نیروی انتظامی استان قزوین در سه اقدام پلیسی 770 گرم مواد مخدر کشف و 26 نفر را در این رابطه دستگیر کردند.
به گفته رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان آبیک هم با اجرای طرح دستگیری خرده فروشان مواد 13 نفر را دستگیر و 33 گرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط کردند.
غیاثوند گفت: همچنین ماموران انتظامی شهرستان تاکستان در اقدامی مشابه 11 توزیع کننده مواد را دستگیر و 510 گرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کردند.
غیاثوند گفت: همچنین ماموران انتظامی شهرستان تاکستان در اقدامی مشابه 11 توزیع کننده مواد را دستگیر و 510 گرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کردند.
این مسئول اضافه کرد: ماموران یگان امداد قزوین در بازرسی از دو دستگاه سواری پژو پارس و پراید در جاده کورانه 228 گرم مواد مخدر کشف و راننده هر دو خودرو را دستگیر کردند.
نظر شما