پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۵۲

1200 دانش آموز زنجانی از برنامه های اوقات فراغت بهره مند می شوند

1200 دانش آموز زنجانی از برنامه های اوقات فراغت بهره مند می شوند

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمته امداد امام خمینی (ره) گفت: هزار و 200 دانش آموز با اعتباری بالغ بر 250 میلیون ریال از برنامه های اوقات فراغت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان بهره مند می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام ولی زاده صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برنامه ریزی گسترده کمیته امداد برای تامین اوقات فراغت دانش آمو زان تحت حمایت استان زنجان برنامه های مختلفی در نظر دارد افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای غنی سازی اوقات فراغت افراد زیر پوشش از جمله دانش آموزان برنامه های مختلفی را در راستای توسعه مهارت های شناختی و شکوفایی استعداد های دانش آموزان در نظر گرفته است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان تامین بهداشت جسمی و روانی را از دیگر اهداف و برنامه های اوقات فراغت برعنوان کرد و افزود: توجه به برنامه ریزی های مطلوب اوقات فراغت موجب فراگیری های پایدار در دانش آموزان می شود.

ولی زاده یاد آور شد: برنامه ریزان و مسئولان امر به خصوص سازمان ها و دستگاههای فرهنگی، آموزشی، علمی و مهارتی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان را با توجه به اهمیت موضوع با برنامه ریزی های مناسبی غنی کنند و به جوانان به عنوان امیدهای آینده ایران اسلامی برنامه ریزی های مناسبی صورت گیرد.

وی افزود: با توجه به نامگذاری سال به نام سال "جهاد اقتصادی" توسط مقام معظم رهبری می توان از طریق برنامه ریزی های صحیح برای اوقات فراغت موقعیتهای پر ارزشی را از نظر ارائه ابتکارات، خلاقیتها، نوآوری و شکوفایی ارزشمند جوانان فراهم آورد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) در ادامه برنامه های اوقات فراغت از دو دیدگاه برگزاری ارودهای تابستانی و کانون های فرهنگی است، گفت: 150 دختر بازمانده از تحصیل از امروز تا پنجم تیر به مشهد مقدس اعزام می شوند لذا متولدین 1360 تا 1367 به این اردو اعزام می شوند و تقویت باورهای دینی و شناخت مشکلات این افراد از اهداف برگزاری این اردو محسوب می شود.

ولی زاده از 269 دانش آموز ممتاز مقاطع راهنمایی و متوسطه به اردوی استان های البرز، کردستان و همدان خبر داد و افزود: 38 دانشجوی ممتاز کمیته امداد امام خمینی (ره )استان زنجان نیز به مشهد مقدس اعزام می شوند و اردوی یک روزه برای 500 دانش آموز برای بازدید از امکان تاریخی و سیاحتی و گدشگری و زیارتی را برنامه های دیگر اوقات فراغت عنوان کرد.

کد خبر 1344129

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha