پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ تیر ۱۳۹۰، ۹:۰۰

پویا خبر داد:

250 کیلومتر لوله کشی آب و فاضلاب برای مسکن مهر خوزستان

250 کیلومتر لوله کشی آب و فاضلاب برای مسکن مهر خوزستان

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان گفت: برای احداث واحدهای مسکن مهر در این استان 250 کیلومتر لوله کشی آب و فاضلاب توسط آبفا صورت گرفته است.

به گزاش خبرنگار مهر، محسن پویا شامگاه شنبه در همایش بررسی مشکلات طرح مسکن مهر استان خوزستان اظهار داشت: با وجود اینکه 250 کیلومتر لوله کشی آب و فاضلاب توسط آبفا صورت گرفته ولی ظاهرا هنوز از سوی تعاونیها انتقاداتی به کار وارد شده ولی آنها بدانند ما از هیچ کوششی دریغ نکرده ایم.

وی در خصوص تکمیل نشدن شبکه فاضلاب طرح های مسکن مهر شوشتر افزود: ما اولویت خود را به طرح های آماده برای افتتاح قرار دادیم که آنها تکمیل شده اند ولی از امسال ما برای تکمیل شبکه سایر سایتهای مسکن مهر وارد عمل شده ایم و از این بابت تعاونیهای شوشتر مشکلی ندارند.

پویا عنوان کرد: طبق قانون باید 70 درصد فعالیتهای آماده سازی و ساخت در سایتهای مسکن مهر انجام شود آنگاه ما برای لوله کشی آب و فاضلاب وارد عمل شویم ولی در استان برای اینکه همکاری خوبی داشته باشیم حتی قبل از این مرحله نیز ما کار خود را آغاز کردیم.

عضو شورای مسکن استان خوزستان در خصوص عدم تامین آب مناسب و افت فشار در شهرستان اندیمشک نیز تصریح کرد: این موضوع را در شرایط فعلی قبول دارم ولی برای تقویت فشار آب، فعالیتهایی صورت گرفته که همین جا قول می دهم 48 ساعت قبل از افتتاح پروژه های مسکن مهر آب لازم را به آنها خواهیم رساند.

پویا در خصوص مشکل خروجی فاضلاب سایت مسکن مهر شهرستان آبادان نیز گفت: فاصله سایت مسکن مهر تا کانالهای فاضلاب در این شهرستان زیاد است ولی به طور موقت برای حل این مشکل قرار شد فاضلاب وارد کانالهای دفع آبهای سطح متعلق به شهرداری وارد شود و برای انجام شبکه فاضلاب برنامه ریزی مناسبی صورت گرفته است.
کد خبر 1344195

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha