پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۳۳

اکران فیلم‌های مستند و کوتاه جشنواره فیلم پلیس در گیلان

اکران فیلم‌های مستند و کوتاه جشنواره فیلم پلیس در گیلان

همزمان با چهارمین جشنواره فیلم پلیس در تهران، آثار راه یافته به بخش مسابقه مستند و کوتاه داستانی این جشنواره در سه شهر از استان گیلان به نمایش عمومی در خواهد آمد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا به درخواست نیروی انتظامی استان گیلان و تفاهم‌ انجام شده میان ستاد برگزاری جشنواره فیلم پلیس و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان، فیلم‌های دو بخش مستند و کوتاه داستانی همزمان با تهران در شهرهای رودبار، لاهیجان و رشت به نمایش در می‌آید.

بر این اساس 38 فیلم کوتاه داستانی و 20 فیلم مستند از 11 تا 14 تیر ماه در مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیاء شهر رشت، مجتمع فرهنگی و هنری شهر رودبار و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر لاهیجان اکران می‌شوند.

علی ارکیا،کارشناس امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان، علت اکران فیلم‌های بخش مستند و کوتاه را استقبال مردم عنوان کرد و بیان داشت: به دلیل استقبالی که مردم از فیلم‌های مستند و کوتاه دارند و بنا به درخواست نیروی انتظامی استان گیلان، آثار رسیده به نمایش در می‌آیند.

چهارمین جشنواره فیلم پلیس 11 تا 14 تیر ماه با رویکرد پلیس، سینما، پیشگیری اجتماعی توسط معاونت اجتماعی ناجا برگزار و آثار راه یافته به بخش مسابقه در سه سالن از سینما فلسطین اکران می‌شوند.

کد خبر 1344558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha