پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۲۸

کرمانی:

تنها 30 درصد روستاییان مراوه تپه تحت پوشش آبفار هستند

تنها 30 درصد روستاییان مراوه تپه تحت پوشش آبفار هستند

مراوه تپه - خبرگزاری مهر: فرماندار مراوه تپه گفت: از مجموع 97 روستای بالای 10 خانوار تنها 30 درصد جمعیت این شهرستان تحت پوشش اداره آب و فاضلاب روستایی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر کرمانی ظهر دوشنبه در کارگروه سلامت شهرستان افزود: این درحالیست که میانگین استانی 70 درصد است.

وی با اشاره به نیاز آب شرب بهداشتی در این شهرستان بعنوان مایه حیات و نقش آن در سلامت شهروندان افزود: لازم است طبق برنامه زمانبندی شده جهت تأمین آب شرب بهداشتی با اختصاص اعتبارات استانی و ملی اقدام شود.

کرمانی با اشاره به نقش آب شرب بهداشتی در سلامت جامعه گفت : تأمین آب شرب بهداشتی در تابستان از اولویت های مهم این شهرستان است.
 
در ادامه این جلسه مقرر شد با حضور کارشناسان حوادث و فوریتهای پزشکی در شش نقطه این شهرستان کلاسهای آموزشی و با حضور اعضای شورای هماهنگی  مدیریت بحران شهرستان در روستاها تشکیل شود.
 
مراوه تپه مرزی ترین شهرستان گلستان است که در شرق واقع شده است.   
 
کد خبر 1345614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha