پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ تیر ۱۳۹۰، ۱۴:۰۱

دوندگان صحرانورد دانش آموز قهرمان آسیا شدند

دوندگان صحرانورد دانش آموز قهرمان آسیا شدند

تیم دو و میدانی دانش آموزان ایران در مسابقات قهرمانی دوی صحرانوردی آسیا به مقام قهرمانی رسیدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از کسب عنوان قهرمانی تیم دوومید انی دانش آموزان کشورمان در رقابت های کاپ جهانی دوومیدانی آموزشگاه های جهان در لهستان، تیم دوی صحرانوردی دانش آموزان ایران هم موفق به کسب عنوان قهرمانی آسیا شد.

مسابقات دوی صحرانوردی قهرمانی دانش آموزان آسیا امروز در حالی در کشور مغولستان به پایان رسید که تیم پسران کشورمان در مجوع بخش تیمی به عنوان قهرمانی رسید و در بخش دختران دوندگان زن ایران در مکان دوم تیمی قرار گرفتند. در مجموع دو بخش زنان و مردان هم تیم ایران در رده اول آسیا ایستاد.

در بخش انفرادی، مبین داداشی در مقطع راهنمایی مدال طلا گرفت. میثم نظری در همین رده سنی دوم شد و  شاهین یزدانی در رده سنی دوره متوسطه عنوان نخست را از آن خود کرد. در بخش دختران بیتا حاجی مدال برنز را از آن تیم دانش آموزان ایران کرد.

این رقابت‌ها به مدت دو روز با حضور کشورهایی چون مغولستان، سنگاپور، مالزی، هنگ کنگ، چین تایپه ، تایلند و ایران در کشور مغولستان برگزار شد.

کد خبر 1345637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha