پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ تیر ۱۳۹۰، ۹:۰۰

حجت الاسلام جمشیدی:

یک شعبه‌ دادگستری کبودرآهنگ به بررسی پرونده‌های اوقاف اختصاص یافت

یک شعبه‌ دادگستری کبودرآهنگ به بررسی پرونده‌های اوقاف اختصاص یافت

همدان - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه کبودرآهنگ از اختصاص شعبه‌ ای از دادگستری این شهرستان به پرونده‌های اوقاف و امور خیریه خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نتایج دیدار با رئیس دادگستری شهرستان کبودرآهنگ، اظهار داشت: در دیدار رئیس دادگستری کبودرآهنگ، مقرر شد شعبه‌ای از دادگستری این شهرستان به پرونده‌های اوقاف و امورخیریه کبودرآهنگ اختصاص داده شود.

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه کبودرآهنگ با اشاره به اینکه دستورالعمل اوقاف و امور خیریه این است که در هر شهرستانی، شعبه‌ای از دادگستری را به رسیدگی به پرونده‌های اوقاف اختصاص دهند، گفت: بر این اساس نیز پیشنهاد اختصاص این شعبه در کبودرآهنگ مطرح شد.

وی با بیان اینکه اختصاص شعبه‌ای از دادگستری در کبودرآهنگ تاکنون محقق نشده بود، گفت: بنابر صحبت‌های انجام شده با رئیس دادگستری، وی در ارتباط با این مهم، قول مساعد داده است.

جمشیدی افزود: از جمله تأثیرات اختصاص شعبه‌ای از دادگستری به پرونده‌های اوقاف، مشخص شدن این شعبه برای همه پرونده‌ها و در جریان قرار گرفتن همان شعبه در جریان امور اوقاف است.

وی ادامه داد: تسریع در روند اجرای پرونده‌های اوقاف کبودرآهنگ و بالا رفتن دقت در بحث حق موقوفات نیز از جمله دیگر محسنات اختصاص شعبه یک دادگستری به پرونده‌های اوقاف و امور خیریه کبودرآهنگ است.

سرپرست اداره اوقاف و امورخیریه کبودرآهنگ با بیان اینکه حدود 19 پرونده در شعبه دادگستری اوقاف و امور خیریه این شهرستان وجود دارد، گفت: اغلب این پرونده‌ها حقیقی است.

وی یادآور شد: بحث عمده پرونده‌های اوقاف و امور خیریه کبودرآهنگ، بدهی‌های معوقه به اوقاف و بحث معارضان است.

کد خبر 1346006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha