به گزارش خبرنگار مهر، وحید جلال زاده صبح سه شنبه در جریان بازدید از بازاچه مرزی کیله سردشت ضمن بررسی زیرساختها و امکانات این بازارچه مرزی، افزود: باید زیرساختهای رسمی شدن این بازارچه سریع تر تکمیل شده و انبارهای آن نیز تجهیز شوند.
وی همچنین بر لزوم استفاده از کارت بازرگانی در انجام امورات داد و ستد در این بازارچه تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به موقعیت جغرافیایی مناسب سردشت و وجود جنگلها و طبیعت بکر در آن باید رونق صنعت گردشگری در این شهرستان مورد توجه ویژه مسئولان حوزه های ذیربط قرار گیرد.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه با حضور در برجک هنگ مرزی در کیله سردشت ضمن دیدار با نیروهای مستقر مرزبانی، از تلاش های آنها قدردانی کرد.
وحید جلال زاده گفت: امنیت و آرامش داخل کشور را مدیون از جان گذشتگی شما مرزبانان غیور هستیم و شما پاسداران و حارسان ایران اسلامی هستید.
اجرای طرح مسکن مهر سردشت شتاب گیرد
این مسئول همچنین از روند اجرای طرح مسکن مهر فرهنگیان سردشت بازدید کرد و گفت: با توجه به زودرس بودن فصل سرما در سردشت، طرح مسکن مهر این شهرستان باید شتاب بیشتری به خود بگیرد.
وی همچنین خواستار رفع مشکلات معارضان زمین های واگذار شده برای اجرای طرح مسکن مهر سردشت شد و از مسئولان بانک مسکن خواست در سریع ترین زمان تسهیلات مورد نیاز این طرح را برای شتاب بخشی در اجرای آن اختصاص دهند.
طرح مسکن مهر سردشت به تعداد یک هزار و 487 واحد هم اکنون در دست اجرا بوده که برای اجرای این طرح، 35 هکتار زمین واگذار شده و پیشرفت فیزیکی آن به طور متوسط 25 درصد است.
شهرستان مرزی سردشت در هفتم تیرماه سال 66 در چهار نوبت توسط هواپیماهای رژیم بعثی مورد حمله شیمیایی قرار گرفت که طی آن بیش 110 نفر شهید و پنج هزار نفر شیمیایی شدند.
شهر مرزی سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است و در حال حاضر دارای بیشترین تعداد مصدومین شیمیایی در کشور است.
نظر شما