پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۰۷

جلال زاده:

رفتار دوگانه غرب در برخورد با جنایات سردشت فاجعه است

رفتار دوگانه غرب در برخورد با جنایات سردشت فاجعه است

سردشت - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی رفتار دوگانه غرب ومدعیان حقوق بشر در برخورد با جنایت و بمباران شیمیایی را فاجعه آمیز دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید جلال زاده پیش از ظهر سه شنبه در بیست و چهارمین یادواره مصدومان و جانبازان بمباران شیمیایی سردشت با انتقاد از رفتار دو گانه مدعیان حقوق بشر و سردمداران کشورهای غربی در برخورد با جنایات جنگی علیه مردم سردشت، افزود: این مدعیان دروغین در برابر این فاجعه عظیم سکوت کرده که این امر تناسف بر انگیز است.

وی جانبازان شیمیایی سردشت را نمونه بارزی از ددمنشی دشمنان این مرز و بوم دانست و اظهار داشت: خانواده های معظم شهدا و جانبازان شیمیایی سردشت نمونه بارزی از ددمنشی دشمنان این مرز و بوم بوده و ایران یکی از قربانیان تروریسم در جهان است.

استاندار آذربایجان غربی اظهار داشت: دنیا هنوز جنایات رژیم بعث عراق را که با همدستی کشورهای غربی و به ویژه اروپایی ها با بمباران شیمیایی در سردشت صورت گرفت را به خاطر دارند و این حادثه هیچ گاه از اذهان پاک نخواهد شد.

جلال زاده با بیان اینکه مردم کردستان ثابت کرده اند که برای ایستادن در پای آرمانها و ارزش های اسلامی حاضر هستند پاک ترین انسانهای خود را تقدیم کنند، ادامه داد:سردشت اسوه مقاومت، ایستادگی، ایثار و از جان گذشتگی مردم ایران اسلامی است.

کد خبر 1346623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha