به گزارش خبرگزاری مهر، سید اسد الله دهناد با اشاره به تلاشهای بیوقفه مدیران و کارکنان این شرکت جهت توسعه شاخصهای مخابراتی استان تصریح کرد: در ابتدای سال ۱۳۸۹ ضریب نفوذ تلفن همراه استان ۵۶ درصد بود در حالی که این میزان در حال حاضر با ۱۱ درصد افزایش به 67.80 درصد رسیده است و از این جهت رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی تعداد تلفنهای همراه واگذار شده به مردم را در ابتدای سال گذشته ۶۲۴ هزار شماره ذکر کرد و افزود: در حال حاضر بیش از ۷۶۷ هزار شماره تلفن همراه به مردم واگذار شده است.
عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات قم از برنامه واگذاری ۵۹ هزار شماره تلفن همراه دیگر به مردم در سال جاری خبر داد و گفت: همزمان با واگذاریها، کیفیت ارتباطات تلفن همراه نیز افزایش یافته، بگونهای که در حال حاضر، ۳۱۴ دستگاه BTS تلفن همراه در مناطق مختلف استان نصب و راه اندازی شده است.
دهناد در پایان گفت: شرکت مخابرات قم به جهت تعداد و کیفیت تلفن همراه جزو نخستین شرکتهای مخابرات کشور محسوب میشود.

قم - خبرگزاری مهر: عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات استان قم گفت: با تلاشهای انجام شده، ضریب نفوذ تلفن همراه در استان قم در یکسال گذشته ۱۱ درصد افزایش یافته است.
کد خبر 1346659
نظر شما