عادل بناکار در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: مذاکرات با این دو بازیکن نهایی نشده و پس از اینکه دو طرف به توافق نهایی دست یابند اسامی این دو بازیکن اعلام خواهد شد.
وی اضافه کرد: برای حضور بهتر در فصل بعدی رقابت های لیگ برتر والیبال، اولویت با بازیکنان بومی و حفظ کادر فنی فصل قبل خواهد بود.
مربی تیم والیبال شهرداری تبریز با اشاره با جلسه مسئولین سازمان ورزش شهرداری تبریز با هیات والیبال آذربایجان شرقی، گفت: در این جلسه برحضور پرقدرت تیم در رقابت های سوپرلیگ تاکید شد.
بناکار افزود: به خدمت گرفتن یک نفر بدنساز و آنالیزور در کنار کادر فنی نیز در این جلسه مورد موافقت قرار گرفت.
وی اضافه کرد: علاوه بر دو بازیکن بلغاری که در حال مذاکره با آنها هستیم با چند بازیکن داخلی از جمله غیاثی، افتخاریان و پزشکی نیز مذاکرات لازم صورت گرفته که در صورت توافق نهایی به زودی قرارداد این بازیکنان ثبت خواهد شد.
بناکار با اشاره به زمان شروع تمرینات گفت: در صورتی که وضعیت کادرفنی و بازیکنان به طور کامل مشخص شود از 20 تیر ماه جاری تمرینات را به طور جدی پیگیری می کنیم.
مربی تیم والیبال شهرداری تبریز اظهار داشت: با توجه با اعلام فدراسیون والیبال، شروع بازی های سوپر لیگ، نیمه دوم مهرماه سالجاری خواهد بود از این رو فرصت خوبی برای بستن یک تیم قدر داریم.
بناکار گفت: 30 درصد ترکیب فصل قبلی تیم را حفظ خواهیم کرد و با جذب بازیکنان بومی در برخی از پست ها و غیربومی در پست هایی که بازیکن خوب نداریم تیم را برای رقابت ها آماده خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: با توجه با اولین حضورمان در این لیگ برتر و بودجه ای که در اختیارمان قرار داده اند تلاش خواهیم کرد تا مرحله یک هشتم یا همان پلی آف بالا برویم و در صورت امکان یکی از چهار تیم برتر لیگ باشیم.
نظر شما