به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت سرمایه گذاری غدیر ضمن تشکر از اطلاع رسانی این خبرگزاری در خبر شماره 173736 مورخ 7/4/1390 در مورد پتروشیمی ایلام که قطعا با هدف بالندگی و شکوفایی افکار عمومی جامعه صورت گرفته است، جوابیه ای به شرح ذیل ارسال کرد:
"1- برخلاف مطلب مندرج در خبر مذکور، شرکت سرمایه گذاری غدیر هیچ سهمی در شرکت پتروشیمی ایلام ندارد و در واقع شرکت سرمایه گذاری سرآمد غدیر که مالک 17 درصد سهام این شرکت است، هیچ گونه ارتباطی با شرکت سرمایه گذاری غدیر ندارد.
2- عملکرد شرکت سرمایه گذاری غدیر در بخش پتروشیمی در سالهای اخیر نشان داده است که این شرکت همواره آماده توسعه سرمایه گذاری در این صنعت بوده است. راه اندازی فاز دوم اوره و آمونیاک پردیس، راه اندازی فاز دوم متانول زاگرس، مشارکت در راه اندازی اتیلن پتروشیمی مروارید و تزریق نقدینگی در طرح پتروشیمی مرجان، نمونه هایی از نقش این شرکت در حوزه صنعت پتروشیمی کشور است.
3- با چنین رویکردی شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان، به عنوان هلدینگ پتروشیمی شرکت سرمایه گذاری غدیر در تاریخ 13 دی ماه معادل 6.75 درصد از سهام شرکت پتروشیمی ایلام را از طریق سازمان خصوصی سازی ابتیاع نمود و با جدیت و پیگیری سایر سهامداران نسبت به برگزاری مجمع عمومی آن در مورخ 20 دی ماه اقدام کرد.
4- با ورود سهامداران جدید و تزریق نقدینگی به شرکت و همکاری سایر سهامداران پتروشیمی ایلام، در ظرف کمتر از 6 ماه تمامی تجهیزات خریداری شده برای این طرح که سالها در انبارهای گمرکات کشور بود، ترخیص و به سایت شرکت در استان منتقل شد. لازم به ذکر است که شرکت سرمایه گذاری غدیر علاوه بر تعهدات خود، اقدام به تزریق 17 میلیارد ریال در طرح مذکور نموده است.
5- با توجه به اینکه شرکت پتروشیمی ایلام در سال 1382 تاسیس شده است، به نظر می رسد اقداماتی که بعد از واگذاری سهام شرکت ملی صنایع پتروشیمی به بخش خصوصی در دی ماه 1390 و در مدت کمتر از 6 ماه صورت گرفته است، حکایت از عزم سهامداران جدید در سرعت بخشیدن به پیشرفت این پروژه دارد."
نظر شما