پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ تیر ۱۳۹۰، ۱۴:۵۷

32 درصد پرونده‌های جزایی بابل درباره تصادفات است

32 درصد پرونده‌های جزایی بابل درباره تصادفات است

بابل - خبرگزاری مهر: رئیس دادگستری بابل گفت: 32 درصد پرونده های جزایی این شهرستان در حوزه تصادفات است.

به گزارش خبرنگارمهر در بابل، عبدالله رضییان ظهر پنجشنبه در نشست خبری با رسانه‌های گروهی بابل افزود: ارجاع پرونده‌های خانواده به دادگستری بابل در حال افزایش است.

وی بیان داشت: دادگستری بابل در گذشته با دارا بودن دو شعبه خانواده ماهانه 300 فقره پرونده خانواده را بررسی می‌کرد که در حال حاضر با دارا بودن سه شعبه ماهانه به 700 فقره پرونده رسیدگی شده که در سه سال گذشته دو برابر افزایش یافته است.

رضییان میزان پرونده‌های ورودی رسیدگی شده سال قبل را 81 هزار و 60 فقره برشمرد و افزود: 56 هزار و 21 پرونده در محاکم و دادسراهای کیفری و مدنی به ثبت رسیده است که دو سوم پرونده‌ها را شامل می‌شود.

رئیس دادگستری بابل تصریح کرد: 25 هزار و 39 فقره که شامل یک سوم پرونده‌ها است در شوراهای حل اختلاف ثبت شده است.

رضییان همچنین از افزایش آمار تصادفات در بابل خبر داد و افزود: 32 درصد پرونده‌های جزایی بابل درباره تصادفات است که این آمار از سال 84 تا 88 ثابت بوده اما اخیرا با رشد 15 درصدی مواجه بودیم.

رضییان بیان داشت: در برخورد با شرارت، مزاحمت‌های خیابانی و جرائم عمدی و سرقت حدود 450 نفر زندانی داریم که در بین این افراد 30 نفر زن نیز وجود دارد.

وی افزود: حدود 300 سفره‌ خانه و قهوه‌ خانه بین‌راهی در شهرستان بابل وجود دارد که برخی از این سفره‌خانه‌ها به محل تجمع مجرمان و انجام جرائم خاص تبدیل شده است.

وی گفت:  با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته 13 واحد از این سفره‌خانه‌های غیرمجاز که دارای مشکلات اخلاقی نیز بودند، شناسایی و پلمپ شدند.

رئیس دادگستری بابل بیان داشت: استفاده غیرمفید خانواده‌ها از ماهواره، اینترنت و موبایل را دلیل اصلی افزایش پرونده‌های ارجاعی خانواده به دادگستری بابل برشمرد.

کد خبر 1348199

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha