به گزارش خبرگزاری مهر، فتانه زاهد در جلسه کمیته آسیبهای اجتماعی در سخنانی اظهار داشت: امروزه رشد شهر نشینی، تضاد میان هنجارها، از هم پاشیدگی روابط متقابل میان افراد، تاثیر گروه همسال، بروز آسیبهای نوپدید شامل ارتباطات مجازی، ماهواره، مواد مخدر صنعتی و داروهای روانگردان و تنبلی اجتماعی از جمله علتهای بروز آسیبهای اجتماعی است.
وی ادامه داد: این در حالیست که روند رو به رشد آسیب ها با توجه با اطلاعات و آمارهای موجود توجه به آسیبهای اجتماعی را امری اجتناب نا پذیر کرده است.
سرپرست امور اجتماعی بهزیستی لرستان یادآور شد: نیاز است با توجه به تنوع، رشد، کاهش سن آسیب، برنامه ریزی های جامع و کاملی در زمینه پیشگیری، مداخلات اجتماعی و باز توانی با توجه به فرهنگ دینی، ملی، بومی و منطقه ای داشته باشیم.
بنابر این گزارش در این جلسه مصوب شد کلیه دستگاهها نسبت به معرفی نمایندگان تام الاختیار خود اقدام و پس از آن اعضای کمیته آسیبهای اجتماعی به صورت ثابت در جلسات شرکت کنند.
همچنین مصوب شد که کمیته های تخصصی برای بررسی وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی تشکیل و شرح وظایف هر دستگاه را ابلاغ کند سپس هر سازمان با توجه به وظایف محوله نسبت به تشکیل جلسه تخصصی در قالب کمیته اقدام و ماحصل جلسات را جهت اجرا به کمیته آسیبها ارجاع دهد.
در نظر گرفتن اعتبارات مورد نیاز جهت اجرای سند کنترل وکاهش آسیبهای اجتماعی در موافقت نامه استانی سازمان بهزیستی یا سایر نهادهای عضو از دیگر مصوبات این جلسه بود.
بنابر این گزارش در این جلسه نیز مصوب شد که سازمان بهزیستی به عنوان متولی بخشی از آسیبهای اجتماعی طرح شناسایی آسیبهای اجتماعی را در سطح استان به تفکیک جمعیت شهری و روستایی با همکاری جهاد دانشگاهی تهیه و نتیجه را پس از انجام طرح در جلسه کمیته آسیبهای اجتماعی برای برنامه ریزی در راستای کنترل و کاهش آسیبها اعلام کند.
نظر شما