پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ تیر ۱۳۹۰، ۱۰:۲۸

یک مقام یمنی :

صالح شش ماه دیگر در عربستان می ماند/ حال صالح وخیم است

صالح شش ماه دیگر در عربستان می ماند/ حال صالح وخیم است

یک مقام آگاه در یمن ضمن اشاره به وخامت حال علی عبدالله صالح اعلام کرد که بازگشت رئیس جمهوری به کشور 3 تا 6 ماه طول خواهد کشید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، این منبع نزدیک به "علی عبدالله صالح" گفت که وی تا شش ماه دیگر در بیمارستانی در عربستان سعودی باقی خواهد ماند.

صالح در پی قیام های مردمی در این کشور و زخمی شدن به عربستان گریخت و گزارش ها از عدم بازگشت وی به کشور حکایت دارد.

این منبع ناشناس می گوید: شرایط و وضعیت صالح خطرناک است. پزشکان می گویند که معالجه رئیس جمهوری ممکن است سه تا شش ماه طول بکشد. اکنون وی برای درمان سوختگی تحت معالجه و عمل جراحی پلاستیک است. رسانه ها در چند هفته اخیر بارها از وخامت حال علی عبدالله صالح خبر داده اند.

هفته گذشته "احمد الصوفی" اعلام کرد که صالح طی 48 ساعت آینده در یک کنفرانس خبری شرکت خواهد کرد؛ اما وی به هیچ وجه در این کنفرانس حاضر نشد. این منبع دلیل برگزار نشدن این کنفرانس را وضعیت جسمانی صالح عنوان کرد.

کد خبر 1348746

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha