پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۰۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

فرزندان باید از کودکی با حجاب انس بگیرند

فرزندان باید از کودکی با حجاب انس بگیرند

یک استاد و مدرس دانشگاه با بیان اینکه برای ترویج حجاب و عفاف باید از روشهای تکراری پر هیز کرد گفت: فرزندان ما باید از کودکی با حجاب آشنا شوند و پوشش اسلامی داشته باشند تا با حجاب انس بگیرند.

مرتضی حق شناس در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که در قرآن به طور صریح به موضوع حجاب تاکید شده است گفت: به نظر می رسد نهادهای مسئول در این سالها بیشتر به سمت کارهای سیاسی و جناحی رفته اند و از علتها غافل شده اند.

وی با بیان اینکه اگر این بی تفاوتی ها ادامه پیدا کند، گرفتار مشکلاتی می شویم که سایرادیان شدند گفت: در تمام ادیان الهی حجاب وجود داشت اما حاضرآهسته آهسته کم رنگ شد.

این مدرس حوزه با اشاره به نقش خانواده ها در آموزش حجاب و عفاف به کودکان گفت: متاسفانه امروزه خانواده مسئله حجاب را به کودکانشان آموزش نمی دهند. بارها با دختر بچه‌هایی روبرو شده‌ایم که پوششان از پسر بچه ها بازتر است در حالی که باید بر عکس این اتفاق بی افتد.

این استاد دانشگاه یادآورشد: مادر و پدران ما مهارتهای مذهبی همچون نماز خواندن را به بچه ها آموزش نمی دهند درحالیکه باید بچه ها را تشویق به نماز خواندن کنند.

وی معتقد است: کودکان ما باید از بچگی با حجاب آشنا شوند و پوشش اسلامی داشته باشند آن زمان است که با حجاب انس می گیرند.

او به نقش روحانیون در ترویج حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت: نمی توان به تنهایی کاری کرد. امامان جمعه می توانند به طور هماهنگ در این امر همکاری کنند. ما در زمینه حجاب و عفاف نیاز به یک مدیریت جهادی داریم.

حق شناس با بیان این که در حوزه مد و لباس به نظر می رسد نگاه ما بیشتر به غرب بوده و بازار لباس را مدهای غربی تسخیر کرده اند است گفت: طراحان لباس و مد ما باید پوشش های جوان پسند اسلامی تولید کنند و با ایده های نو وارد حوزه پوشش اسلامی شوند.

این مدرس دانشگاه با اشاره به این که ماباید پیام های پوشش مناسب را به صورت غیر مستقیم منتقل کنیم گفت: به اعتقاد من صدا و سیما می تواند ابزار بسیار تاثیر گذاری برای ترویج حجاب باشد و غیرمستقیم آن را ترویج کند. به طور مثال خانمی با حجاب کامل را در حال پنچرگیری نشان دهیم یا در سریال ها شخصیتهای محبوب با حجاب کامل ظاهر شود.

حق شناس با گلایه از شیوه های تبلیغ حجاب در سطح جامعه گفت: متاسفانه آموزشهای ما به صورت یکنواخت در قالب سخنرانی ها و مستقیم است.

وی ادامه می دهد: اقبال جوانان به سخنان روحانیون جوانی که با روشهای ابتکاری سخن می گویند بسیار زیاد است و پیام هایی که می دهند بسیارتاثیر گذار است.

به گفته حق شناس، برنامه های حجاب و عفاف نباید برای پر کردن آمارها باشد بلکه باید دلسوزانه در این حوزه فعالیت کرد و به دنبال علتها باشیم.

کد خبر 1348918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha