به گزارش خبرنگار مهر، به نقل از پایگاه اینترنتی سینمای اروپا هاردویک که ساخت فیلم هایی چون قسمت اول" گرگ و میش" و " سوار سرخ پوش" را در کارنامه دارد به سراغ ساخت داستانی از دهه 60 سوئد میرود.
هاردویک قرار است فیلمی بر اساس زندگی آنیتا لیندبلوم خواننده مشهور سوئدی و ازدواج عاشقانهاش با بوسه هوگبرگ مشتزن نامدار سوئد در آن دوران بسازد.
نومی راپاسه بازیگر سوئدی که با بازی در سه گانه "هزاره" شهرت جهانی پیدا کرد و همسرش اولا راپاسه نقشهای اصلی فیلم را بازی خواهند کرد. این زوج اخیرا در فیلم "دیگرسو" ساخته پرنیلا آگوست بازی درخشانی داشته اند.اولا راپاسه همچنین نقشی کوتاه در فیلم " شرلوک هولمز: بازی سایهها" ساخته گای ریچی داشت.
هاردویک با اعلام اینکه با خواندن فیلمنامه به سرعت به آن علاقمند شده گفت: فیلم ما را به درو ن فرهنگ شهرت در سوئد دهه 1960 پرتاب میکند. جایی که نام ها به مراتب مهم تر از صاحبان خود بودند.
پیتر بیرو فیلمنامه این پروژه را نوشته که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده است.
کاترین هاردویک فیلمساز آمریکایی به سراغ بازسازی داستان یک زوج مشهور سوئدی میرود.
کد خبر 1349385
نظر شما