پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۲۴

نفت مسجدسلیمان امسال هم تیمداری می کند

نفت مسجدسلیمان امسال هم تیمداری می کند

مسجدسلیمان - خبرگزاری مهر: با موافقت سرپرست وزارت نفت، امسال هم تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان در لیگ دسته یک حضور می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرانجام پیگیریهای مدیران شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان نتیجه داد و موافقت ضمنی سرپرست وزارت نفت برای حضور تیم نفت مسجدسلیمان در لیگ دسته اول امسال جلب شد. 

به دنبال سفر روز گذشته محمد علی آبادی سرپرست وزارت نفت به مناطق نفتخیز جنوب، صفرعلی رئیسی که این روزها پیگیری های فراوانی برای رفع نگرانی های فوتبال دوستان مسجدسلیمانی بابت حضور تیم نفت در لیگ دسته یک داشته است با علی آبادی دیدار کرد.

در این دیدار، رئیسی با برشمردن تاثیرات مثبت حضور تیم نفت در مسجدسلیمان و ایجاد روحیه نشاط و شادابی میان جوانان این شهر، درخواستهای فراوان جوانان فوتبال دوست این دیار را برای صدور مجوز فعالیت مجدد تیم نفت در لیگ دسته یک منتقل کرد.

سرپرست وزارت نفت نیز ضمن ابراز رضایت از جلب نظر شهروندان موافقت ضمنی خود را با حضور تیم نفت مسجدسلیمان اعلام کرد و گفت: بدنبال تامین رضایت خاطر هواداران خواهد بود.

تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان امسال تنها تیم خوزستانی حاضر در لیگ دسته یک کشور است. سال گذشته و به دنبال حضور این تیم موجی از شادی در این شهر به وجود آمد و هر هفته بیش از 15 هزار فوتبال دوست مسجدسلیمانی در استادیوم شهید محمدی حضور می یافتند تا تیم شهرشان را تشویق کنند.
کد خبر 1350085

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha