به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی هاشمی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: مقرر شده در فصل میگو این فروشندگان بتوانند از محوطه سردخانه شیلات واقع در فلکه میگو برای فروش محصولاتشان استفاده کنند.
وی در خصوص ساماندهی وضعیت بازار میوه و تره بار بوشهر نیز گفت: از نمایندگان آنها درخواست کرده ایم که تا چند روز آینده برای ساماندهی وضعیت آن بخش از بازار جلسه ای با این واحد شهرداری داشته باشند تا با رایزنی هایی که صورت خواهد گرفت در آنجا نیز به وضعیت مطلوب دست پیدا کنیم.
وی با تاکید بر اینکه اراده شهرداری بندر بوشهر برای برخورد با دستفروشان جدی است، گفت: شهرداری برای آسایش مردم از هر گونه اشغال معابر عمومی جلوگیری می کند.
هاشمی با اشاره به وظایف متعدد این واحد، اظهار داشت: طبق ماده 55 قانون شهرداریها که هر گونه تصرف، اشغال یا خرید و فروش در پیاده روها و معابر عمومی و پارکها را تخلف دانسته و شهرداری را ملزم به برخورد قانونی می کند، این واحد با مصداقهای متعددی از این ماده قانونی در سطح شهر روبروست.
مسئول رفع سد معبر شهرداری بندر بوشهر به فعالیتهای عمده واحد رفع سد معبر شهرداری بندر بوشهر اشاره کرد و گفت: جمع آوری اتومبیلهای فرسوده و رها شده در معابر و خیابانها، برخورد با انواع و اقسام متکدیان، دادن اخطار و جمع آوری انواع و اقسام مصالح ساختمانی که در مسیر عبور و مرور مردم گذاشته شده باشد، دادن اخطار و برخورد با مغازه دارانی که پیاده رو را اشغال کرده باشند، از جمله فعالیتهای این واحد به شمار می رود.
وی جمع آوری و ضبط داربست هایی که بدون مجوز و بصورت مزاحم در مسیر رفت و آمد مردم برپا شده اند و نیز دستفروشانی که در پیاده روها و معابر عمومی بازار اقدام به پهن کردن بساط فروش می کنند و همچنین برخورد با عرضه کنندگان قلیان میوهای در پارکها و فضاهای سبز با توجه به ممنوعیت این نوع قلیان توسط وزارت بهداشت در سراسر کشور از دیگر فعالیتهای این واحد محسوب می شود.
نظر شما