پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۰:۱۴

ندا شهسواری در گفتگو با مهر:

نایب رئیس ما هیچ اطلاعی از تنیس روی‌میز ندارد/ فقط توهین و بدقولی‏ می‎بینیم!

نایب رئیس ما هیچ اطلاعی از تنیس روی‌میز ندارد/ فقط توهین و بدقولی‏ می‎بینیم!

بازیکن تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران با انتقاد از شرایط فدراسیون و وعده‌های بدون عملی که به بازیکنان داده می‌‍شود، گفت: فقط از ما انتظار دارند در حالیکه نایب رئیس ما نمی‌داند تنیس روی میز چیست و هیچ اطلاعی هم از آن ندارد.

ندا شهسواری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به صحبت‎هایی که به نقل از وی در یکی از رسانه‎ها منتشر شده بود، اظهار داشت: من بیشتر از سه ماه است که با هیچ رسانه‎ای گفتگو نداشته‎ام. ضمن اینکه در این مصاحبه خیالی از زبان بنده از فدراسیون و شرایط تنیس روی میز تعریف و تمجید شده بود در حالیکه اعتقاد و نظرات من با همه آنها مغایرت دارد.

وی به قول‎هایی که طی یک سال و نیم اخیر به بانوان تنیس روی میز داده شده، اشاره کرد و یادآور شد: در این مدت قول دادند مربی خارجی برای ما استخدام کنند و در آکادمی بین‏المللی اتریش اردو برگزار کنند. اما به هیچ یک از این قول‎ها عمل نشده است در حالیکه انتظار مدال و مقام هم دارند.

ملی‎پوش تنیس روی میز زنان با یادآوری اینکه پوستین دوز نایب رئیس فدراسیون در امور بانوان است، تصریح کرد: نمی‏دانم این خانم از ورزش چیزی می‏داند یا نه؟ از تنیس روی میز که هیچ چیز نمی‎داند. وقتی آمد اصلا شیوه برگزاری مسابقات و چگونگی دیدارها را هم بلد نبود و در همه زمینه‏ها از من و دیگر بازیکنان سوال می‎پرسید. بارها ما بازیکنان نسبت به دیدارهای‎مان شکایت داشتیم در حالیکه او هیچ اطلاع فنی نداشت تا رسیدگی کند.

شهسواری ادامه داد: خانم پوستین دور هیچ وقت فدراسیون نیستند. اخیرا هم از طرف او و دیگر مسئولان توهین‎هایی به من شده که برایم سنگین تمام شد. همه در جریان این توهین‏ها هستند.

وی با تاکید دوباره بر اینکه مسئولان فدراسیون تنیس روی میز توجه لازم را به بخش بانوان ندارند، خاطرنشان کرد: پیش از مسابقات جهانی هلند تنها یک اردوی 10 روزه در اصفهان داشتیم. در حالیکه تیمی که چنین رویدادی در پیش دارد حداقل باید در دو پروتور شرکت کند یا اردوی داخلی 2 ماهه داشته باشد.

این ملی‎پوش تنیس روی میز کشورمان تاکید کرد: سرمربی تیم فرشته سموعی است که قائم مقام باشگاه ذوب‎آهن هم هستند. این مربی خیلی از وقت‎ها فرصت حضور در اردو را نداشت و یک مربی دیگر را به جای خود می‎فرستاد و در حالیکه این مربی از نظر فنی و از هر نظر دیگر پائین‌تر از بازیکنان بود!

شهسواری در پاسخ به این سوال که "در مجموع شرایط تنیس روی میز نسبت به دوران ریاست شاهرخ شهنازی بهتر شده یا بدتر؟"، گفت: بدتر شده است. حداقل آن زمان به هر دری زده می‌شد تا لیگ تعطیل نشود. اما حالا چی؟

پینگ‎پنگ‌باز ملی‏پوش کشورمان اظهارداشت" خانم پوستین دوز در تلویزیون اعلام می کند که باید تعداد تیم‏ها بیشتر و سقف قرارداد بازیکنان پائین تر شود. در حالیکه مثلا یک میلیون پول رویه راکت ما هم نمی‎شود.

کد خبر 1350794

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha