پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۲۰

کرمی:

مشکلات آب شهرستان ملکشاهی رفع می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استانداری ایلام گفت: مشکلات آب شهرستان ملکشاهی رفع می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد کرمی در بازید از شهرستان ملکشاهی اظهار داشت: شهر ملکشاهی از جمله شهرستانهای جدید التأسیس استان است که مشکلاتی در زمینه های مختلف دارد و باید با توسعه زیر ساختهای این شهرستان در جهت رفع آنها گامهای اساسی برداشته شود.

وی افزود: اولویت اول در توسعه این زیرساختها رفع مشکل آب این شهرستان است هرچند که در گذشته زحمات زیادی در زمینه احداث شبکه و حفر چاه ها کشیده شده اما با توجه به رشد جمعیتی و ساخت و سازها بنابراین افزایش ظرفیت استحصال آب لازم و ضروری است.

وی همچنین خواستار مطالعه و اجرای طرح فاضلاب در این شهر شد و افزود: دولت برای توسعه و آبادانی شهرها آمادگی دارد با اختصاص اعتبارات لازم مطالعه واجرای این طرح در دستور کار قرار گیرد.

در ادامه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان ایلام با اشاره به فعالیتهای انجام گرفته در شهر ملکشاهی اظهار داشت: موضوع بازسازی منابع و ایجاد مخزن ذخیره آب جز برنامه های کاری این شرکت است و همکاران ما برای رفع مشکل این شهر از هیچ کوششی فروگذار نخواهند بود.

بیروندی اضافه کرد: تاکنون نیز فعالیتهای درخور توجهی در شهر ملکشاهی انجام گرفته که از جمله آنها بازسازی چشمه سفید و حفر و تجهیز دوحلقه چاه آب و توسعه و اصلاح شبکه بوده است.

کد خبر 1351013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha