به گزارش خبرنگار مهر، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم در حاشیه این همایش که قبل از ظهر دوشنبه در تالار غدیر دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف از برگزاری همایش "نفسهای سوخته" تجلیل از جانبازان شیمیایی استان و همچنین استفاده از اطلاعات بروز پزشکی و تبیین روشهای موثر برای زندگی بهتر جانبازان است.
محمد کاظم پورامینی گفت: در حال حاضر یک هزار و 300 جانباز شیمیایی در استان وجود دارد که در دوران دفاع مقدس در معرض گازهای شیمیایی بودهاند.
وی با اشاره به اینکه جانبازان شیمیایی استان به سه دسته خفیف، متوسط و شدید تقسیم میشوند، افزود: به طور کلی 200 جانبازان شیمیایی در استان وجود دارد که در وضعیت متوسط و حاد قرار دارد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قم با بیان اینکه مشکل اصلی جانبازان شیمیایی در قم نبود بخش تخصصی در مراکز درمانی استان است، ابراز داشت: استان قم نیازمند تجهیز یک مرکز درمانی به بخش تخصصی ریه برای جانبازان شیمیایی است که در آیندهای نزدیک این مرکز درمانی در بیمارستان شهید بهشتی قم راه اندازی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه باید تمام تلاشمان استفاده از همه ظرفیتها برای ارائه خدمات بهتر به جانبازان باشند، اظهار داشت: در حال حاضر جانبازان استان میتوانند مرکز درمانی و پزشک متخصص را خود انتخاب کنند که اینها حداقل کاری است که میتوانیم برای این عزیزان انجام دهیم.
گفتنی است در همایش نفسهای سوخته از 12 پزشک فعال و مرتبط با جانبازان شیمیایی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
در پایان همایش نیز کارگاه پرسش و پاسخی نیز بین پزشکان متخصص چشم، ریه و پوست و جانبازان شیمیایی قم برگزار شد.
قم - خبرگزاری مهر: همایش نفسهای سوخته به مناسبت روز ملی مبارزه با سلاحهای شیمیایی و میکروبی و همچنین گرامیداشت جانبازان شیمیایی در قم برگزار شد.
کد خبر 1351177
نظر شما