پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۴۰

لک در گفتگو با مهر:

سنگربان مطمئنی برای صبا در لیگ یازدهم خواهم بود

سنگربان مطمئنی برای صبا در لیگ یازدهم خواهم بود

قم - خبرگزاری مهر: سنگربان جوان و ملی پوش تیم فوتبال صبای قم گفت: از نظر آمادگی در شرایط بسیار خوبی به سر می‌برم و در یازدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور برای موفقیت در صبا تلاش زیای خواهم کرد.

حامد لک در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خوشبختانه این روزها به واسطه شرکت در اردوی آماده‌سازی در منطقه سرعین اردبیل که از وضعیت آب و هوایی بسیار خوبی نیز برخوردار است، همه بازیکنان تیم و از جمله من در آمادگی کامل به سر می‌بریم.

وی در تشریح دلایل تمدید قرارداد خود برای فصل جدید لیگ برتر با تیم فوتبال صبای قم اظهار داشت: پس از مذاکرات بسیار خوبی که با مسئولان باشگاه داشتم، تصمیم گرفتم برای دو فصل دیگر لیگ برتر نیز در تیم فوتبال صبای قم بمانم.

دروازه‌بان تیم فوتبال صبای قم که به عنوان یکی از بازیکنان فصل گذشته صبای قم از بازیکنانی بود که قراردادش را بار دیگر با این تیم تمدید کرد، عنوان داشت: با وجود تغییرات زیادی که در تیم صبای قم به وجود آمده است، اما این تیم با جذب چهره‌های آینده دار فوتبال کشور، همچنان یک تیم مدعی است و در مسابقات لیگ برتر فصل جدید به عنوان مدعی حاضر می‌شود.

وی اظهار داشت: در فصل گذشته بنا به مصدومیت نتوانستم فصل خوبی را پشت سر بگذارم ولی لیگ دهم برایم به خوبی گذشت، اما قطعا با اعتمادی که ان‌شاءالله کادر فنی تیم به من دارند، در لیگ فصل جدید با تمام توان برای حراست از دروازه صبا قم تلاش می‌کنم.

لک که از تیم های دیگر لیگ برتری نیز برای فصل جدید لیگ برتر پیشنهاد داشت، تاکید کرد: از روزی که فوتبالم را شروع کرده‌ام همیشه انگیزه و تلاش مهمترین کارم بوده است و با این مهم تا کنون به موفقیت های زیادی دست یافته ام و در لیگ جدید نیز با تمام تلاش کار خودم را انجام می‌دهم، ضمن اینکه چند پیشنهاد از دیگر تیم‌های لیگ برتر داشتم، اما به خاطر اینکه در صبای قم بسیار راحت بودم، تصمیم گرفتم دو فصل دیگر در این تیم بمانم و به تیم ملی راه یابم.

وی در مورد دروازه‌بان‌هایی که در تیم فوتبال صبای قم حضور دارند، اظهار داشت: پیش از این نشان داده‌ام که از رقابت با هیچ دروازه‌بانی هراس ندارم، ضمن اینکه فصل گذشته به علت مصدومیت‌هایی که داشتم، نتوانستم آنچنان که باید و شاید در ترکیب اصلی تیمم قرار بگیرم، اما در همان چند بازی هم توانایی‌هایم را نشان دادم، این فصل شرایط بسیار خوبی دارم و در کنار خرمالی و غلامعلی زاد با تمام توان برای موفقیت صبای قم در لیگ برتر تلاش می کنم.

دروازه‌بان تیم فوتبال صبای قم در پایان اضافه کرد: با اینکه بازیکنان زیادی را از دست داده‌ایم، اما تیم جوان و با انگیزه‌ای داریم و با مربی با تجربه‌ای مانند عبدالله ویسی اهداف بزرگی داریم، شاید صحبت کردن از سهمیه آسیا برای صبای قم کمی ساخت و دور از دسترس باشد، اما قصد داریم که یکی از جایگاه های بالای لیگ برتر را حتماً به دست بیاوریم.

حامد لک در حال حاضر یکی از بازیکنان فصل گذشته است که برای دو فصل دیگر قرارداد خود را با تیم فوتبال صبای قم در هیئت فوتبال استان قم تمدید کرد و به ثبت رساند تا در کنار مسعود غلامعلی‌زاد و احمد خرمالی دروازه‌بان جدید صبای قم که از تیم آلومینیوم هرمزگان از تیم های حاضر در لیگ دسته اول جام آزادگان باشگاه های کشور به صبا آمده است، سه دروازه‌بان صبای قم در یازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج‌فارس باشند. 

کد خبر 1351242

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha