به گزارش خبرنگار مهر، همایش توسعه پایدار البرز از صبح یکشنبه با شعار " البرز، قطب اقتصادی ایران" با حضور مسئولان در تالار شهیدان نژادفلاح کرج آغاز شد و به مدت دو روز ادامه دارد.
در روز نخست این همایش پس از ارائه گزارش معاون برنامه ریزی استانداری البرز و رئیس شورای سیاستگزاری همایش توسعه پایدار البرز، امام جعه کرج در سخنرانی کوتاهی به بیان اهمیت اقتصاد در علوم اسلامی پرداخت.
همچنین استاندار البرز نیز در این همایش با بیان دستاوردهای استان شدن البرز تبدیل این استان به قطب اقتصادی ایران را از برنامه های آتی این استان برشمرد که باید تمامی مدیران و بخشهای مختلف استان برای دستیابی به این مهم تلاش کنند.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و معاون برنامه ریزی معاونت برنامه ریزی و راهبردی ریاست جمهوری نیز دیگر سخنرانان این همایش در البرز بودند.
همچنین در حاشیه این همایش نمایشگاهی از پتانسیلهای استان البرز در تمامی ابعاد در قالب عکس و خبر به نمایش گذاشته شده بود.
در این همایش شش پانل تخصصی نیز ارائه می شود که موضوعات این پانلها به ترتیب شامل عوامل فرهنگی و اجتماعی، کشاورزی، صنعت، انرژی و محیط زیست، توسعه، مشارکت و سرمایه گذاری، معماری و شهرسازی، گردشگری و توریسم است.
این پانلهای تخصصی طی دو روز ارائه و مراسم اختتامیه همایش توسعه پایدار استان البرز نیز فردا ساعت 18 برگزار می شود.
نظر شما