پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۰۳

‌پور امینی:

بمباران شیمیایی ناجوانمرادنه‌ترین اقدام دشمن بود

بمباران شیمیایی ناجوانمرادنه‌ترین اقدام دشمن بود

قم - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم استفاده از بمب شیمیایی توسط عراق در هشت سال دفاع مقدس را ناجوانمردانه‌ترین اقدام دشمن عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظم‌پور امینی قبل از ظهر دوشنبه در همایش نفس‌های سوخته که به مناسبت روز ملی مبارزه با سلاح‌های شیمیایی و میکروبی و همچنین گرامیداشت جانبازان شیمیایی در تالار غدیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم برگزار شد، اظهارداشت: در طول هشت سال دفاع مقدس هنگامی که عراق توان مبارزه با ایران را نداشت دست به اقدامات ناجوانمردانه از جمله حملات شیمیایی می‌زد.

وی ادامه داد: نمونه حملات شیمیایی عراق علیه ایران بمباران سردشت در سال ۶۶ بود که تعداد کثیری از هم میهنانمان به شهادت رسیدند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قم ابراز داشت: این اولین و آخرین اقدامات ناجوانمردانه دشمن علیه ایران نبود بلکه در هر کجایی که دشمنان در برابر فداکاری و جانفشانی‌های رزمندگان ما کاری نمی‌توانستند انجام بدهند دست به این اقدامات ناجوانمردانه می‌زدنند.

وی اظهارداشت: این همایش بهانه‌ای است برای گرامیداشت جانبازان شیمیایی که حماسه جاودان ایران اسلامی را در دوران دفاع مقدس با جانفشانی، ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی بوجود آوردند.

پورامینی با اشاره به اینکه بمباران شیمیایی حلبچه فجیع‌ترین حادثه بود که در آن زمان رخ داد، اضافه کرد: دشمنان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) آب را بر این حضرت بستند اما عراقی‌ها از اکسیژن بروی ما مضایقه کردند.
 

کد خبر 1351300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha