پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ تیر ۱۳۹۰، ۸:۵۲

با تشخیص داوران؛

نمایندگان ایران مقام اول مسابقات بین‌المللی قرآن را کسب کردند

نمایندگان ایران مقام اول مسابقات بین‌المللی قرآن را کسب کردند

"مرتضی محمدنژاد" حافظ کل قرآن و "عباس هاشمی" بعنوان قاری از ایران، مقام اول رشته‌های حفظ و قرائت بیست و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم را در میان شرکت کنندگان 61 کشور از آن خود کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس اعلام نظر هیئت داوران این دوره از مسابقات در رشته قرائت "داروین حسیبوان بن سوحیبدین" از اندونزی ، "احمد بن یوسف" از بنگلادش، "محمد الطاروتی" از مصر و "سید ثمرالدین صمد اف" از تاجیکستان به ترتیب مقام های دوم تا پنجم معرفی شده و هدایای خود را دریافت کردندد.

همچنین براساس نظر هیئت داوران بیست و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم "مرتضی محمدنژاد" از ایران، "مقداد مظفر جاسم" از عراق، "فرهاد یونس حسن" از کردستان عراق، "قاسم سوکونا" از مالی و "ابراهیم رمضان شبان" از تانزانیا به ترتیب مقام های اول تا پنجم رشته حفظ کل قرآن کریم را به خود اختصاص دادند و آنها را جوایز و لوح سپاس خود را دریافت کردند.
کد خبر 1351595

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha